Skip to main content
  • alt
  • 8.07.2015.

Legenda elektronike i raspored Giraffe kluba po danima

Ultra ludilo je tako blizu da ga već možeš osjetiti na jeziku, u kostima, na suncem opaljenoj koži…

 
Ovoga četvrtka napokon lansiramo treću po redu party ludnicu s više od 180 000 setova stopala iz preko 130 zemalja svijeta. Moli-M? Točno tako!
 
Razbijanje boce šampanjca otvaranja ove glazbene plovidbe odvit će se u prostoru Giraffe Kluba u Splitu, gdje ultra sjajno iskustvo otvara ni više ni manje nego čovjek koji je u priči još od samih početaka, dok se elektronsko pero tek oštrilo, Sven Vath. Revolucionirao je njemačku glazbenu scenu 80-ih i sredinom 90-ih pokrenuo jedan od najdugovječnijih party serijala Cocoon, pod čijim okriljem, ugodno učahuren u techno, stiže i pod naše nebo.

alt

 
No na kratko preimenovani Hemingway, koji sada nosi ime dugovrate beštije, biti će domaćin i mnogim drugim velikim imenima koja će se među njegove zidove smjestiti od četvrtka sve do ponedjeljka ujutro. Tako će se u četvrtak Svenu pridružiti Restless, Maurizio Schmitz i Christian Burkhardt.

alt

 
Petak je rezerviran za ekipu poput Alexa Ranerroa, Tube & Bergera, Dosema, Sebastiena Legera, Umek B2B Coyu i Uta Karema. U subotu će vas iz cipela izbiti Okac i Jock B2B, Rub a Dub, Anna, Nicole Moudaber, Christian Varela, i Galinac Galinac koji će leđa osloniti o Jolly Jokea.

alt

 
Nedjelja će pak oderati s Biella & Astrallom, Angry Beatsom, Deep Deerom, Edyjem C i Kryomanom + čeka vas i tajni gost. Svi upadi će biti 49 eura za svaku pojedinu noć i svi partiji deru od desetke nadalje.
 
Još samo jedan dan, i neka igre započnu!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2