Skip to main content
  • 23.05.2018.

40+ brodova u ovogodišnjoj Outlook party floti

Outlook je pogled, pregled, presjek, točka gledišta s koje se sve unutarnje tektonike restrukturiraju spram primarne direktive mentalno-srčane čakre i sasvim je tvoj da ga biraš i oblikuješ po želji.

Piše: 


Pa ovo ljeto kada želiš želi jako, čisto, glasno, duboko, toplo, otvoreno, želi poglede na pučini, bass, šum valova kao pozadinu beata, mokru osunčanu kožu i zore na horizontu pod paskom glazbenih kapetana Outlook flote. Sjedneš li za obiteljsku trpezu glazbenih žanrova, kao predstavnika bass plemena zateći ćeš Outlook kako mirno srče piće s ledom i priprema se na 11. godinu održavanja, dolazeći kao ovogodišnji festivalski ispraćaj pulskog ljeta od 5. do 9. rujna.

Što te čeka i koga ti čekaš?
One najbolje od d’n’b, dub, reggae, grime, hip-hop, jungle i dubstep scene predstavljene u liku i djelu preko 300 izvođača. S početkom u četvrtak u podne, pa do nedjelje navečer, svakoga dana luka ispod utvrde Punta Christo na otvoreno more ispraća 10 brodova uz glazbeno kormilarenje bass predvodnika poput Exit Recordsa, Subduba, Drum & Bass Arene, Swamp 81, Metalheadza, Deep Medija, Bandulua i LEVELZ-a… Ako svoje karte još nemaš to je sasvim logično jer prodaja kreće sutra, 24. svibnja na linku ovdje gdje ujedno nalaziš i detaljan program maritimno glazbenih užitaka pulskog zaljeva i runde oko Brijuna.
{youtube}WpVH6CVjuQg{/youtube}

Prvi glasnik Outlook flote, u četvrtak u podne, jest ekipa Tuesday Cluba s Randallom, AOB-om i Andy H-om, a slijede ih Diplomats of Sound s Children Of Zeus i Layfullstopom. Ljubitelji hip-hopa uživat će na High Focus Records brodu uz Fliptrix i Dirty Dike, dok će drum and bass odjekivati s Exit Records broda pod paskom dBridgea, Skepticala i Fixatea na pramcu. Skepsis, Darkzy, Notion, Mr Virgo, Bru-C i Lazcru bit će gosti bassline šampiona Crucast, a dubstep predvodnici Seven, Juss B, Indiji, Asylum, A Grade, Joe Raygun Jman Uprise Audio broda.

Legendarni Metalheadz dovode velikane poput Goldiea i Artificial Intelligencea, Doc Scotta te Blocks & Eschera. J:kenzo, Youngsta, Nomine, Climm, Dub Diggerz i Sun of Selah kapetani su Sentry i Artikal broda, dok u zalazak sunca isplovljavaju brodovi uz vodstvo Shy FX-a, Transit Mafie, Standfasta, O.B.F-a, Shanti d & Sr Wilson-a, Dub-Stuy Sound-a b2b Numa Crew, Killa P-a, Ninjaz MC-a & XL Mad-a, Flowdan-a, YGG-a, Irah-a, Grandmixxer-a, Spooky-a, Manga, Vital-a, Techniques-a i MC Pean-a.

Dancehall institucija Hot Wuk s The Heatwaveom predvodi brodove petka, da bi odmah nakon krenuo 24 Hour Garage Girls brod uz Shosh, Deadbeat UK, Vital Techniques i MC Peanom. Preko 10 izvođača ukrcat će se na hip-hop Boom Bap brod, a V Recordings će na pučini proslaviti 25 godina rada. Zvukovi Brazila treštat će s Marky i Patife broda, a potom kreće Swamp 81 brod s  Loefahom, Pinchom, Lamontom i drugima, dok će bass legende Icicle i Truth predvoditi Plasma Audio brod. Dub institucija Subdub na Jadran dovodi i Iration Steppas, O.B.F, Shanti D-a i Charlie P-a. A brod koji se ne propušta svakako je Dispatch Recordings na čelu s Ant TC1, Kyrist, DLR i Visionobijem.
{youtube}XOTOKUbOwkc{/youtube}

Pulskim zaljevom će u subotu ječati bass, grime, dubstep i drum and bass zvukovima jer J:Kenzo, E3, Jack Sparrow, Distinct Motive već u podne dižu valove užitka. Madam X, Walton, Silas & Snare i Chunky donose pjenu undergrounda na Kaizen brodu, a prati ih Submission s kapetanom Youngstom. Pinch, Sully b2b Anna Morgan i Orson b2b Hops glazbeni su vođe Resident Advisor broda, dok Lenzman, Zero T, DRS i Fox donose samo dobre vibracije na The North Quarter plovilu.
{youtube}Nm0ozKHzyzw{/youtube}

Na Deep Medi brodu za one koji žive dub stiže cijela obitelj ove velike izdavačke kuće; Mala, Kahn, Silkie, Kaiju, Commodo, Compa, Gantz, Truth, Goth-Trad, Jack Sparrow, MC's Sun of Selah & Crazy D. Kormilo na Drum & Bass Arena brodu preuzimaju Randall, Storm, Total Science i Visionoboi, dok Scotch Bonnet brod zauzima Mungo’s Hifi famiija; Charlie P, Danny T & Tradesman, Eva Lazarus, Shanti D i Sr Wilson. U noć ispod zvijezda isplovljavaju N-Type, Mr K, Sukh Knight, Silkie i drugi na Wheel & Deal brodu, a subotu zatvaraju dancehall i dub zvuci s Dub Smugglers broda.
{youtube}GpiYA7Qw00o{/youtube}

Posljednji dan kreće s garageom na Deeprot brodu uz El-B, N-Type (Garage set), Vital Technique i druge. Prljavo mračnija dubstep atmosfera očekuje nas na Deep Dark & Dangerous brodu s Truthom, Youngstom i Sepiom, dok Khan i Neek predstavljaju Bandulu brod uz Commodo-a, Killia P-a i Irah-a. U popodnevnim satima za malo nostalgije oldschool klasike vrte Hatcha, Distance, Oneman, Zed Bias, Truth, N-Type i Crazy D na Hatcha & friends brodu.
{youtube}W88ww1Z80s8{/youtube}

Legendarni Channel One Soundsystem ugostit će Jonny Clarkea i Dubkasm, a Levelz ekipa ukrcava više od deset prijatelja. Na brodu Star Warz x Contrast gostuju SpectraSoul, Icicle, Blind Judge b2b RedEx i One87, a Slimzee donosi Old Skool Set na brodu s legendama poput Flowdana & Jamakabija, Grandmixxera i As If Kida. Prema nešto mračnijim vodama plovit će i Dub Phizix i Strategy, a velika završnica očekuje nas na palubi Hyperactivity Music X Forever DNB broda gdje tresu S.P.Y, Ant TC1 i Elisia Do Brazil.
{youtube}PWSYi6vQRxg{/youtube}

Pa sada sreća tvoja da su ti korijeni utkani u balkansko tlo jer regionalne povlaštene ulaznice vrijede za 4 dana i noći na tvrđi (za koncert otvaranja odvojeno) pa se možeš osjetiti sasvim nemirno slobodnim skoknuti po svoje ovdje ili pak navratiti na bio koje Entrio fizičko prodajno mjesto. Detaljan raspored Outlook Boat partya pogledaj ovdje.

Sol i glazba imaju nešto zajedničko – liječe!
Daj moru ono što želi! Dobro došli na Outlook!

Korisni linkovi:
www.pozitivanritam.hr
www.outlookfestival.com  
www.facebook.com/outlookfestival
www.instagram.com/outlookfestival

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk