Skip to main content
  • 3.10.2019.

Armin van Buuren najavljuje svoj set na ASOT 950 festivalu

Trance zaljubljenici već se pripremaju za nevjerojatne setove najvećih imena tog žanra.

Piše: 

 A State od Trance 950 započinje svoju avanturu 14. listopada 2020.  sa službenim pre-party događajem u Amsterdamu, dok će glavni dio uslijediti u Jaarbeurs, Utrecht 15.listopada.

Kao i uvijek, nekoliko pozornica spektakulrane produkcije ugostit će tisuće 'trancera' ispod jednog krova u proslavi 950 epizoda 'A State Of Trance'. Imat će priliku iskusiti snage koje se nikada prije nisu udružile u ovolikoj mjeri a velikan Armin van Buuren već je potvrdio svoj specijalni set zagrijavanja na glavnoj pozornici festivala.

Ovogodišnje izdanje festivala okupilo je nevjerojatnih 35 tisuća posjetitelja iz 100 zemalja koji su uživali u setovima Armin van Buuren, Above & Beyond, Will Atkinson, John 00 Fleming, Giuseppe Ottaviani, Sneijder, Cosmic Gate, MaRLo i mnogih drugih. Karte su već izašle u prodaju i moguće je kupiti kartu koja uključuje glavni dio festivala kao i pre-party u Amsterdamu.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop