Skip to main content
  • danny avila

Čak 37 izvođača na Ultra Europe

Na već pozamašnu  listu izvođača koji će ovo ljeto od 12. do 14. srpnja nastupiti na festivalu Ultra Europe u Splitu i Hvaru upisalo ih se još sedam. 

Naslovna foto

danny avila
 
Tako će se izvođačima koji nastupaju prvi dan festivala u Splitu pridružiti znani DJ-i Adventure Club, Hard Rock Sofa, Sunnery James and Ryan Marciano i Jon Rundell, dok u subotu nastupaju W&W i Danny Avila.
One koji su uspjeli na vrijeme osigurati svoju ulaznicu za rasprodani ekskluzivni tulum Ultra Beach na Hvaru, koji je ujedno i zadnji dan festivala Ultra Europe, razveselit će činjenica da tamo dolazi eklektični trio iz Miamija – Brass Knuckles.

{youtube}VQ6TA11x5iM{/youtube}

S ovih sedam novih izvođača broj potvrđenih izvođača koji će rasplesati čitav Split i Hrvatsku, ali i goste koji dolaze iz čak 75 zemalja svijeta, penje se do čak 37. One koji još nisu osigurali svoju ulaznicu, organizatori podsjećaju da to što prije učine jer su rasprodane sve ulaznice po dosadašnjoj cijeni od 60 eura (cca 450 kuna) pa nova cijena iznosi 75 eura (cca 560 kuna) za prva dva dana festivala u Splitu. Tako su rezultati prodaje ulaznica nadmašili procjene organizatora – dosad je prodano više od 35 000 ulaznica za festival Ultra Europe. 

{youtube}49zcyx_KTAs{/youtube}

Inače, Ultra Europe je jedini festival u svijetu koji će sadržavati posebnu komponentu u sklopu Yacht Weeka, s više od 250 plovila, sudionika Ultra Europe Regate do Hvara koja će se održati 14. srpnja. 
Po uzoru na američku inačicu ovog festivala, organiziran je  prijenos uživo preko YouTube UMF TV kanala, a očekuje se ponovno obaranje rekorda najgledanijeg glazbenog prijenosa na internetu. Ultra Music Festival u Miamiju postavio je rekord s preko 10 milijuna jedinstvenih gledatelja prijenosa uživo, a na festivalu Ultra Europe 25 sati programa prenosit će preko 20 kamera za više od 5 milijuna ljudi.
Na festivalu će nastupiti, među ostalim, i ranije najavljeni  Jamie Jones, Afrojack, AVICII, Armin Van Buuren, Hardwell i ostali, a na Hvaru ćete moći partijati i sa starletom Paris Hilton.

{jcal_latest eventid=322}
{jcal_latest eventid=323}
{jcal_latest eventid=1868}

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop