Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Cristian Varela, Paolo Barbato, Mahmut Orhan u Bihaću na Imperium festivalu

Srijeda, 27 Srpanj 2022

Gradska otoka (okružena Unom) u Bihaću (BiH) domaćin je Imperium festivalu 5. i 6. kolovoza u spoju house i techno glazbe


Line up čine Cristian Varela, Paolo Barbato, Mahmut Orhan, Bonjasky, te članovi Soundkeepers organizacije i brojni gosti iz BiH i regije - Inis, Irfan F., Herrer, Moshpit, Denis Drazic, Adrian Valera aka Valerian, Eduy, Chuby. After je u KC Bihać!

Ulaznice za festival dostupne su na www.kupikartu.ba


Foto: visitbih.baCRISTIAN VARELA
Techno čarobnjak koji svoju čaroliju obično pušta na četiri gramofona i koji je kao najbolji techno DJ nagrađen od na DJ awards. Kultni status španjolskog kralja techna, osim ogromnim talentom stekao je i kao vlasnik utjecajnih izdavačkih kuća Pornographic i Codes Equipments Records. Također, ovaj fenomenalni glazbenik uspješno komponira soundtrekove za filmove, kazališta i televiziju. Jedan od najnagrađivanijih umjetnika sa polja elektroničke glazbe, koji je osvojio više od 40 nagrada tijekom svoje karijere.PAOLO BARBATO
Pionira i predvodnika regionalne elektroničke glazbene scene. Redovno u DJ Mag Top 100. Producira trake za modne dogašaje i umjetničke izložbe, te je producirao specijalno izdanje kompilacija za prestižni ILLY caffe brand. Bio je rezident DJ u Pacha clubu u Sharm El Sheiku dvije godine ,te je redovan gost na Ibizi.
U igri je od 80-tih godina, gdje je razvio sjajan ukus i poznavanje elektroničke glazbe.MAHMUT ORHAN
Mahmut Orhan je turski DJ i producent koji je poznat po hitu "Feel" u kojem je predstavio tursku pjevačicu i glazbenu spisateljicu Senu Sener. Pjesma je osvojila chartove u Grčkoj, Njemačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj. Uslijedili su hitovi "Save Me" sa rumunjskom pjevačicom Eneil, kao i "6 Days" koja je ponovno osvojila chartove diljem Europe.