Skip to main content
  • 8.11.2021.

Defected Croatia 2022. objavio prvi val izvođača

Hedonizam uz house mjuzu se nastavlja i 2022. u Tisnom kada nam ponovno stiže Defected Croatia.

Piše: 


Šestodnevni festival održava se od 4. do 10. kolovoza, a line up čini ​​niz umjetnika iz svih krajeva svijeta dance glazbe od zvijezda u usponu na sceni do renomiranih plesnih legendi. 2022. doživjet će uzbudljive festivalske debie poput A-Trak koji je predstavio svoj fenomenalni live set na Defected Virtual Festival, zatim Boys Noize koji je izdao ljetni hit 'Mvinline' 2020. na Defectedu.

Defected Croatia također će po prvi put ugostiti brzorastuću amsterdamsku house etiketu PIV, donoseći njihov groovy spoj američkog i modernog underground housea, a pozornicu će preuzeti osnivač izdavačke kuće Prunk, zvijezde u usponu DJOKO i traženi producent M-High.

Stižu još Bob Sinclar, Honey Dijon, Jaden Thompson, Jayda G, John Summit, Breakbot & Irfane, Dan Shake, Catz ‘n Dogz, Kiddy Smile, Mike Dunn, Natasha Diggs,The Shapeshifters, Sam Divine, Simon Dunmore, Sef Kombo, Melvo Baptiste, Monki…

Tri pozornice, zabave na brodu i afteri u Barbarelli standardan su dio festivalske ponude u Tisnom, a kako je bilo na Defectedu ovoga ljeta pročitajte u reportaži naše novinarke ili pogledajte aftermovie. Sve u svemu za početak dobar sastav, još ako bi se vlasnici festivala ugledali u primjerice Love International i pozvali barem 5-10 naših izvođača koji su to zaslužili, gdje bi im bio kraj…

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop