Skip to main content
  • 25.12.2016.

Defected najavio 6 dana house hedonizma u Tisnom

Defected Croatia se po prvi put održao u Tisnom ovoga ljeta, te doveo samu kremu house glazbe u Hrvatsku.

Piše: 


Koliko je dobro bilo na premijernom izdanju festivala dokazuje i after filmić u nastavku, a za iduću godinu ljubitelji slasnog i masnog housea mogu očekivati 6 plesnih dana i večeri u The Garden Resortu i na brodu Argonaut.
{youtube}Q__Y6q4yMOo{/youtube}

U prvoj fazi potvrđeni su MK, Eats Everything, Dennis Ferrer, Roger Sanchez, Todd Terry, Julio Bashmore, Soul Clap, Joey Negro, Riva Starr, Sandy Rivera, DJ Spen, Karizma, Sonny Fodera, Sam Divine, Crookers, Luke Solomon, Josh Butler, Franky Rizardo, PurpleDiscoMachine, Eli Escobar, Dario D'Attis, The Shapeshifters, John Morales, Simon Dunmore, Man Without A Clue, Pete Gooding, Dennis Cruz, The Deepshakerz, Get Down Edits, dj licious, BLACKSOUL, Wez Saunders, Henry St Social, Tom Bug, PEZNT.

Drugu fazu će otkriti vrlo skoro, a datumi održavanja su od 10. do 15. kolovoza 2017.g. Festival je osim toga pobrao i dvije nominacije na Ambasadoru za "Najbolji novi festival" i "Najbolji disco-house festival".

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2