Skip to main content
  • 30.08.2016.

Drugi dan Hartere u elektroničkim ritmovima

Nešto više od dva tjedna dijeli nas od dvanaestog izdanja Hartere koja se 16. i 17. rujna odvija u prostoru bivše riječke tvornice Torpedo.

Piše: 


Prvi je dan orijentiran bendovima i rock – pop- punk – blues zvuku, dok drugi dan  na svoje dolaze ljubitelji elektroničke glazbe. 

Nakon S.A.R.S.-a, Straight Mickey and The Boyz, 260th day of the year te njemačkih DJ-a Re.You i Kevina Overa, nova imena na line up-u su Gretta, Barbari, NORD, Work The Floor, The Hunting Dogs te Izet Medošević i Borgie.

Program Hartere 2016:
16.9. petak: S.A.R.S., Straight Mickey and The Boyz, Barbari, NORD, Gretta, Izet Medosevic i Borgie
17.9. subota: Hartera invites Mobilee: Kevin Over & Re.You, 260th day of the year – AV koncert, Work the floor b2b2b, The Hunting Dogs

VJ cijelog drugog dana festivala bit će Ivan Marušić Klif, 1/4 projekta Day of the year, jedan od naših najpoznatijih multimedijalnih umjetnika na području interaktivnih instalacija i videa. Klif je i autor glazbe za filmove, performanse, dramske i plesne predstave, te je za svoju site-specific instalaciju Lambda dobio nagradu "Vladimir Nazor".

Svakako iskoristite priliku i nabavite ulaznice po nevjerojatnoj cijeni od samo 30 kuna po danu putem sustava Entrio (online na www.entrio.hr i svim njegovim prodajnim mjestima). Cijena ulaznice se podiže na dane realizacije festivala.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2