Skip to main content
  • Revelin

Dubrovnik dobiva Re-Vel-In festival!

Najpoznatija jadranska turistička destinacija i globalno poznati fenomen, grad Dubrovnik, ovog će ljeta postati odredište tisuća ljudi željenih kvalitetne festivalske zabave.

Piše: 

Naslovna foto

Revelin

RE-VEL-IN, festival elektronske glazbe, najveći takve vrste u cijeloj južnoj Dalmaciji, održat će se od 28. do 31. srpnja u prostoru fenomenalnog kluba Revelin smještenog u prostoru istoimene dubrovačke tvrđave.

Želja organizatora je predvodnicima popularnih struja u elektronskoj glazbi priključiti domaće snage I time ciljati na različite subkulturne grupe, ali i ojačati našu glazbenu i plesnu scenu. Stoga će headlinere RE-VEL-IN festivala činiti velika imena svjetske klupske scene uz koje će priliku za nastup dobiti i poznati hrvatski, ali i lokalni DJ-i.

Prva imena festivala bit će objavljena kroz tjedan dana.
 

KLUB
“Culture Club Revelin”, jedan od najvećih klubova na našoj obali, smješten u prostoru  tvrdjave Revelin na ulazu u Grad. Velika centralna dvorana i impresivna terasa s jednim od najljepših pogleda koje ćete doživjeti mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovno svi osjećaju kao VIP.

RE-VEL-IN Festivalom Dubrovnik i njegovi gosti dobivaju centralni i najveći glazbeni događaj ljeta kojim će se iznimno obogatiti turistička ponuda Grada, ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.
 

ULAZNICE
Od 6. lipnja u prodaji će se naći festivalske ulaznice po cijeni od 249 kn na prodajnim mjestima u sustavu Eventima.
 

https://www.revelinfestival.com/
https://www.facebook.com/revelinfestival
https://www.twitter.com/revelinfestival

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2