Skip to main content
  • punta christo
  • 22.04.2013.

Headlineri Slurp! festivala u Puli

Slurp! događanja ovog ljeta zadržavaju festivalski koncept kroz 4 pojedinačna događanja tijekom ljetne sezone, po jedan svakog mjeseca (lipanj, srpanj, kolovoz i rujan).

Piše: 

Naslovna foto

punta christo


Poznati tech-house producent i DJ Terry Lee Brown Jr će na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule nastupiti 13. srpnja, dok će legende elektronske plesne glazbe Silicone Soul Hrvatsku posjetiti 03. kolovoza 2013.

Slurp! će okupiti najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske glazbe i cijenjene inozemne goste na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, a održati će se u četiri termina: 15. lipnja, 13. srpnja, 03. kolovoza i 28. rujna 2013.. Uz već najavljene Petra Dundova 15. lipnja i Mr. C-a 28. rujna, ovom prilikom line up-u se pridružuju: Terry Lee Brown Jr 13. srpnja i Silicone 03. kolovoza.

Slurp! festivalska događanja održavaju se na jedinstvenoj lokaciji tvrđave Punta Christo na istoimenom malom poluotoku u blizini Štinjana i Pule, nasuprot Nacionalnom parku Brijuni. Tvrđava je sagrađena 1862. na 45 metara nadmorske visine, prostire se na više od deset tisuća četvornih metara i s nje puca pogled na pulski zaljev. Tvrđavu odvaja duboki rov preko kojeg vode tri ulaza, a u unutrašnjosti se nalaze tri dvorišta iz kojih je moguće ući u podzemne prostorije ove fascinantne građevine. Javnosti je postala poznata kao kolijevka Seasplash festivala, a nakon što je udomila Outlook, najveći europski festival bass glazbe i sound system kulture, postala je popularna diljem svijeta kao top festivalska lokacija i destinacija, oduševljavajući sve koji su je do sada posjetili.
{youtube}oNKxTV9n86I{/youtube}

Early bird ulaznice po cijeni od 50 kuna za pojedinačno Slurp! festivalsko događanje za posjetitelje iz Hrvatske i zemalja regije: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije mogu se nabaviti na službenoj web stranici festivala.

{jcal_latest eventid=2291}
{jcal_latest eventid=2292}
{jcal_latest eventid=2293}
{jcal_latest eventid=2294}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk