Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Hrvatska je zemlja partner ovogodišnjeg Techno Paradea

Petak, 22 Ožujak 2013

Ovogodišnje, 15. izdanje pariškog Techno Paradea, druge najveće parade elektronske glazbe u svijetu održat će se u rujnu, a organizatori se nadaju velikom odazivu predstavnika iz Hrvatske.


Francuska udruga koja promovira elektronsku glazbu Technopol odabrala je Hrvatsku za počasnog partnera na proslavi 15. obljetnice postojanja Techno Paradea, najvećeg festivala techno glazbe u Francuskoj i druge najveće parade elektronske glazbe u svijetu. Hrvatska turistička zajednica jedan je od partnera ovog projekta, pa će se 14. rujna ove godine hrvatski festivali, klubovi i druge manifestacije elektronske glazbe imati priliku predstaviti na događaju koji svake godine na ulice Pariza privuče preko 300 tisuća posjetitelja. Bogata hrvatska klupska i koncertna ponuda moći će se promovirati na posebno opremljenim kolima sa sadržajima i informacijama o manifestacijama.


Na Techno Parade-u svake godine sudjeluje od 15 do 20 opremljenih kola na kojima se pušta glazba najpopularnijih svjetskih DJ-eva, poput Boba Sinclara, Davida Guette, Afrojacka, Juana Atkinsa, Agorie, Cassiusa, Dana Ghenacia itd. Prema riječima organizatora, Hrvatska je odabrana kao ovogodišnji partner dijelom zbog dodatne promidžbe nove članice Europske unije, a dijelom zbog našeg statusa jedne od najcjenjenijih europskih klupskih destinacija.


Organizatori hrvatsku glazbenu scenu vide kao iznimno aktivnu te hvale naše izvođače elektronske glazbe. „Ponuda u ovom dijelu turističkog provoda izuzetno je raznovrsna, s klubovima, izlascima i festivalima, a tu su i kvalitetni umjetnički programi i nastupi“, objasnili su u udruzi Technopol. Kako festivali koji se održavaju u Hrvatskoj privlače sve veći broj turista, organizatori se nadaju da će se ovaj dio hrvatske turističke ponude potencijalnim gostima iz Francuske predstaviti i kroz sudjelovanje na Techno Paradeu.


Svi zainteresirani za predstavljanje na Techno Paradeu i suradnju s Technopolom za informacije se mogu obratiti izravno organizatoru Techno Paradea Jean Marie Konéu na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Predstavništvu Hrvatske turističke zajednice u Parizu.

Hrvatska je zemlja partner ovogodišnjeg Techno Paradea