Skip to main content
  • 22.03.2013.

Hrvatska je zemlja partner ovogodišnjeg Techno Paradea

Ovogodišnje, 15. izdanje pariškog Techno Paradea, druge najveće parade elektronske glazbe u svijetu održat će se u rujnu, a organizatori se nadaju velikom odazivu predstavnika iz Hrvatske.

Piše: 


Francuska udruga koja promovira elektronsku glazbu Technopol odabrala je Hrvatsku za počasnog partnera na proslavi 15. obljetnice postojanja Techno Paradea, najvećeg festivala techno glazbe u Francuskoj i druge najveće parade elektronske glazbe u svijetu. Hrvatska turistička zajednica jedan je od partnera ovog projekta, pa će se 14. rujna ove godine hrvatski festivali, klubovi i druge manifestacije elektronske glazbe imati priliku predstaviti na događaju koji svake godine na ulice Pariza privuče preko 300 tisuća posjetitelja. Bogata hrvatska klupska i koncertna ponuda moći će se promovirati na posebno opremljenim kolima sa sadržajima i informacijama o manifestacijama.
{youtube}B9PjrVJx4d4{/youtube}

Na Techno Parade-u svake godine sudjeluje od 15 do 20 opremljenih kola na kojima se pušta glazba najpopularnijih svjetskih DJ-eva, poput Boba Sinclara, Davida Guette, Afrojacka, Juana Atkinsa, Agorie, Cassiusa, Dana Ghenacia itd. Prema riječima organizatora, Hrvatska je odabrana kao ovogodišnji partner dijelom zbog dodatne promidžbe nove članice Europske unije, a dijelom zbog našeg statusa jedne od najcjenjenijih europskih klupskih destinacija.
{youtube}qkkumj9xp50{/youtube}

Organizatori hrvatsku glazbenu scenu vide kao iznimno aktivnu te hvale naše izvođače elektronske glazbe. „Ponuda u ovom dijelu turističkog provoda izuzetno je raznovrsna, s klubovima, izlascima i festivalima, a tu su i kvalitetni umjetnički programi i nastupi“, objasnili su u udruzi Technopol. Kako festivali koji se održavaju u Hrvatskoj privlače sve veći broj turista, organizatori se nadaju da će se ovaj dio hrvatske turističke ponude potencijalnim gostima iz Francuske predstaviti i kroz sudjelovanje na Techno Paradeu.
{youtube}YQ6-CYWnD20{/youtube}

Svi zainteresirani za predstavljanje na Techno Paradeu i suradnju s Technopolom za informacije se mogu obratiti izravno organizatoru Techno Paradea Jean Marie Konéu na mail: jmk@technopol.net ili Predstavništvu Hrvatske turističke zajednice u Parizu.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2