Skip to main content
  • 16.07.2019.

Line up po danima, satnica i dnevne ulaznice Nox festivala

Jedno od osvježenja u ljetnoj festivalskoj ponudi zasigurno je Nox festival koji će se održati na plaži Martinska od 2. do 4. kolovoza.

Piše: 


Festival nudi spektar renomiranih glazbenika i onih koji su utabali put ka novoj sceni, te u sklopu programa i after party stage. Jučer je objavljen i line up po danima, satnica, te su u prodaju puštene dnevne ulaznice za petak i subotu.

Noxovci se opako zagrijavaju za svoje prvo pravo višednevno festivalsko iskustvo u kojem za festivalsku ulaznicu dobijete i 5 dana besplatnog kampiranja na novoj jadranskoj party destinaciji, a zašto baš da odaberete NOX opisano je u ovih sedam točaka. Promo partiji fijuću diljem zemlje i regije pa ovog vikenda najavljuju trilogiju:

18.07. Kult (Zadar) – Stipe Jazzy Širinić
19.07. Lazy Bar (Mostar) – ROOF AW, Beepolar
20.07. KSET Pab (Banja Luka) – Beepolar, ELM b2b Oliver S, DJ Luka

DNEVNE ULAZNICE ZA FESTIVAL

Redovne festivalske ulaznice bit će do 01. 08. u pretprodaji po aktualnoj cijeni od 190 kn. Po pretprodajnoj cijeni dnevne ulaznice od 120 kuna one će dostupne biti samo dva tjedna –>> https://bit.ly/2WD4n6R

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2