Ljubav je vječna - 26 godina slavi Streetparade u Švicarskoj

Četvrtak, 25 Svibanj 2017

Ove godine Streetparade se održava 12. kolovoza u Zurichu i to će biti 26. put zaredom da se najveći, najšareniji i najluđi party vezan uz elektroničku glazbu odvija u tom gradu.


Ovogodišnji moto je Love Never EndsZa sada su potvrđena sljedeća gostovanja: dolazi party label Elrow sa svojim lovemobile-om na kojem će svirati Paco Osuna. U goste ponovo dolazi Hyte sa svojim lovemobile-om na kojem će svirati Chris Liebing i Loco Dice, World Club Dome će također imati svoj lovemobile (oni su poznati po organiziranju partya u avionu), a bit će i jedan lovemobile u organizaciji BPM festvala. Uz već najavljene, biti će tu još 20-ak lovemobilea.


Uz uobičajenih pet "običnih" pozornica, bit će i dva mainstage na kojim će svirati Andhim, Andreas Henneberg, Animal Treiner, Anja Schneider, Claptone, Dubfire, Ellen Allien, Felix Krocher, Jamie Jones, Luciano, Matador, Monika Kruse, Nicole Moudaber, Okain te Pig&Dan. Uz njih tu će biti još 200-njak internacionalnih i domaćih DJ-eva. Za sve one koji neće moći prisustvovati ovom eventu biti će organiziran live stream cijelog Streetparadea na kanalu Be-At TV.

Pogledaj fotogaleriju sa Streetparadea 2016.g.

Ljubav je vječna - 26 godina slavi Streetparade u Švicarskoj