Skip to main content
  • 31.01.2019.

Lovefest objavio datum održavanja i prodaju ulaznica koja traje samo 8 sati

Lovefest, službeno najbolji regionalni glazbeni festival u 2018. godini, ovog ljeta bit će održan od 1. do 3. kolovoza.

Piše: 

Naslovna foto

Lovefest


Prema prvim najavama posetitelje očekuje pet pozornica, dodatni dnevni program, kao i više od 300 izvođača među kojima se nalaze trenutno najtraženija svjetska imena. Lovefest će po provjerenom receptu trajati tri noći i tri dana, a na 13. izdanje festivala na velika vrata ponovo se vraća Live Stage i to u potpuno novom ruhu. Osim toga, prema najavama, Fire Stage će biti veći nego ikada, dok će Energy bina imati najveća kako scenska, tako i muzička iznenađenja za sve posetitelje.

Prodaja prvih festivalskih kompleta po najnižoj cijeni počinje 4. veljače točno u podne i traje samo do 20 sati, a priliku da postane ponosni vlasnik Lovefest Early Bird karte imat će samo 1.000 najbržih fanova festivala ljubavi. Ulaznice se već sada mogu unaprijed rezervirati putem weba lovefest.rs, a 4. veljače moći će se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigs Tixa ili naručiti putem sajta festivala.

Prema riječima organizatora, vrlo je moguće da će se ulaznice rasprodati i prije 20h, budući da za festivalske komplete vlada veliki interes. Trodnevni komplet košta 24 eura, što je gotovo 70% niža cijena u odnosu na redovnu. Oni izbirljiviji će i ove godine moći kupiti VIP ulaznicu, i to po cijeni od 39 eura.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2