Skip to main content
  • alt
  • 24.12.2014.

Nox festival i Šibenik nastavljaju borbu za elekroniku

Grad klapa, lijepih žena i kršnih muškaraca ujedno je još jednom i dom Nox festivala. 6. prosinca smo ispratili prvi dio festivala a kroz tri dana, 27. prosinca, nam stiže i nova runda elektroničkih glazbenih gušta.

 
Nox festival je projekt nastao s jasnim ciljem reanimacije i defibrilacije uspavane šibenske elektroničke scene. Ako je cilj vrijedan za njega se i isplati boriti pa su tako ratne boje na lice namazali i grad Šibenik, Turistička zajednica i entuzijasti s, iznova žive, šibenske scene. 
{youtube}QkpbslKr5qA{/youtube}
 
Lokacija nastavka ostaje nepromijenjena i iza pulta u podzemlju šibenskog Importannea staje Gilbert Marrtin, vrhunski jahač mixeta iz Njemačke, šibenski ljubitelj vinila koji prima poštu u Njemačkoj Mario Vlaić i lokalni DJ i producent Tomislav Rupić.

alt

 
Zateknete li se 27. u Šibeniku navratite oko devetke na ovaj party koji ime dijeli s grčkom božicom noći i ostavite srce na asfaltu uz najbolji house, techno i tech house sve do 4 ujutro. Organizatori naglašavaju da iako je prvi nadnevak bio pod zastavom housea u drugoj inačici partiajnere očekuje orijentacija na nešto tvrđi i mračniji techno. 
 
Ulaznice su krenule u prodaju 19. prosinca po cijeni od 30,00 kuna i to u caffe barovim Mangan Rules, Skipper, Eni i Baldekin. Kako Nox želi svježu krv i potiče mlade da podijele ono što znaju, organizatori, Tonko Mikulandra i Anto Šmit, ujedno pozivaju DJ-e koji žele nastupiti na warmupu na dan partija da im se jave u inbox službene stranice NOX festivala.
{youtube}L_K7Yn5CVrE{/youtube}
 
Na dan festivala zagrijavanje počinje svirkom u Skipperu, zatim se nastavlja podizanjem temperature u Parku da bi naposlijetku povelo svoje goste u podzemlje. Još samo nekoliko dana i šibenik iznova pleše pod zastavom elektronike, ne možemo dočekati i pozdravljamo ovu inicijativu. Festivalu želimo još mnogo uspješnih izdanja i neka nam je svake godine sve veći i veći.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2