Skip to main content
  • 28.01.2020.

Outlook Origins – kultni festival bass glazbe i soundsystem kulture objavio 40 imena

Raste uzbuđenje oko Outlook Origins festivala, kultnog festivala bass glazbe i soundsystem kulture, koji će se ovo ljeto po 13 put održati u Hrvatskoj i to od 30. srpnja do 3. kolovoza, na novoj lokaciji i s posve svježim konceptom.

Piše: 


Festivalski program brižno je odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum'n'bass, jungle i grime, a sa zadatkom da očuvaju baštinu i korijenje festivala pozvano je 13 ključnih “igrača” na sceni koji će kurirati festivalom: Calibre, D Double E, DJ Storm, Flava D, Fliptrix, Goldie, Iration Steppas, Lenzman, Mala, Mungo's Hifi, The Bug, Zed Bias i novi dodatak Hybrid Minds.

Oni su za prvi val izvođača odabrali 40 imena koja jašu na samom vrhu vala te scene, a među njima ističu se Shy FX, dBridge, Fabio & Grooverider, Randall, Wookie, Youngsta, Hatcha, Breakage, Doc Scott, DRS, J.Sparrow, P. Money, 6 Figure Gang, Children of Zeus, Coops, Darwin, Horsepower Productions, Jah Shaka i N-Type..

Outlook se u svom novom izdanju vraća korijenima, te osim naziva i koncepta mijenja i lokaciju, pa će se tako ovo ljeto glavni festivalski program održati u The Garden Resortu u Tisnom, koncert otvorenja na predivnoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a after partiji u kultnoj Barbarella’s diskoteci u Pirovcu. Kao takav Outlook Origins obećava nikad intimnije druženje prijatelja i zaljubljenika u glazbu u jedinstvenom okruženju sunca i mora koje nudi dalmatinska obala.

Prvi vam imena donosi najvitalnija imena iz drum and bass svijeta kao što su dBridge, Breakage, Randall, Doc Scott, DRS and Fabio & Grooverider. Vrući grime i dubstep talenti koji stižu u Dalmaciju su El-B, Horsepower Productions, Hatcha, Youngsta, Wookie, Darwin, P. Money, J.Sparrow te 6 Figure Gang (aka Dobby, FAUZIA, Jossy Mitsu, L U C Y, Sherelle i Yazzus) . A za ljubitelje hip hopa neizostavni su Children of Zeus i Coops. Naravno kao i uvijek Outlook će predstaviti najbolje od bass scene regije pa će tako na Outlook Originsu nastupiti 207, Digitron, DubDiggerz, Dubolik & Lo Peaks, Egoless i Roots In Session.

Zbog puno manjeg kapaciteta od dosadašnjeg, za Outlook Origins će se tražiti karta više, pa je stoga posebno bitno uzeti svoju na vrijeme. Regionalni posjetitelji i ove godine imaju mogućnost kupiti povoljniju early bird regionalnu festivalsku ulaznicu i to putem Entrio sistema i na Entrio prodajnim mjestima. U narednim mjesecima bit će objavljeni detalji o koncertu otvorenja, line-up na festivalskoj plaži i na party brodovima.

PRVI VAL IMENA (ABECEDNO): 

207

6 Figure Gang (Dobby, FAUZIA, Jossy Mitsu, L U C Y, Sherelle, Yazzus)

Ant TC1

Black Barrel

Black Josh

Blazin 

Breakage

Breakfake

Buer

Channel One

Children of Zeus

Coops

Darwin 

dBridge

Digital

Digitron

Distinct Motive

Dj Flight

DLR

Doc Scott

Dred

DRS

Dub Head

DubDiggerz

Dubkasm

Dubolik & Lo Peaks

Egoless

El-B

Fabio & Grooverider

Fiend

Finwa

Flowdan

Hatcha

Highlander

Horsepower Productions

Ila Brugal

J:Kenzo

J. Sparrow

Jah Shaka

John B

Jubilee

Kahn

Kid Drama

Kryo

Loefah

Mantra 

MC GQ

MC Tempza

Mind of A Dragon

Mr K

N-Type

O.B.F feat. Charlie P & Sr. Wilson

One87

P Money

Parly B

Perception

Pinch

Ramsez

Randall

Roots In Session

Sammy Virji

Satl

Scratchclart & Lady Lykez

Shepdog

Shosh (24HR Garage Girls)

Shy FX

Sicaria Sound

Siskiyou

Surreal

Wookie

Youngsta

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk