Skip to main content
  • 15.07.2021.

Sonus festival 2022. objavio prvi val izvođača

Sonus će se održati od 21. do 25. kolovoza 2022. nakon dvogodišnje stanke

Piše: 


Plaža Zrće i klubovi Papaya, Aquarius, Kalypso ponovno će ugostiti Sonus festival iduće godine. Organizatori su objavili prvi val izvođača, a impresivna lista je u nastavku:

999999999 / Adriatique / Âme / Amelie / Lens / andhim / Andrea Oliva / ANNA / Ben Klock / Boris Brejcha / Chris Liebing / Dax J / Dixon / FISHER / Giorgia Angiuli live / Hot Since 82 / I Hate Models / IMOGEN / Jamie Jones / Joseph Capriati / Joyhauser / KiNK live / Kobosil / Kölsch / Loco Dice / Luigi Madonna / Maceo Plex / Michael Bibi / Monika Kruse / PAN-POT / Patrick Topping / Paula Temple / Reinier Zonneveld live / Ricardo Villalobos b2b Zip / Richie Hawtin / Richy Ahmed / Rødhåd / Seth Troxler / SHDW & Obscure Shape / Sonja Moonear / Stephan Bodzin live / Sven Väth / Trikk

Facebook event

Iza ovog jedinstvenog festivala koji iz godine u godinu okuplja posjetitelje iz više od 65 zemalja svijeta stoje organizatori Time Warp iz njemačkog Mannheima i We Love Sound iz Zagreba.

Diljem svijeta poznat kao ljetni underground festival, Sonus uvijek okupi međunarodne ljubitelje kvalitetne techno i house glazbe ali I posjetitelje koji su osim u glazbi došli uživati u prelijepom Jadranskom moru, krajoliku koji ostavlja bez daha, divnim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Aquarius, Kalypso i Papaya opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mjestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

Kao i svake godine, posjetitelji mogu očekivati i partije na brodovima koji će isplovljavati na otvoreno more i pružiti jedinstveno glazbeno iskustvo posjetiteljima u prirodnom okruženju, drugačijem od klupskog.

Povoljnije ulaznice za ex yu posjetitelje bit će u prodaji krajem kolovoza, a više info pratite na We Love Sound kanalima kao i kod nas:
Web
Facebook
Instagram

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2