alt

Splitski dio festivala Ultra Europe završio u velikom stilu

Utorak, 15 Srpanj 2014

Nakon izuzetno uspješna prva dva dana festivala Ultra Europe, očekivanja svih – partijanera, domaćina pa i izvođača dodatno su porasla, a treća večer, koju su obilježili nastupi DJ Tiësta, Afrojacka i Stevea Aokija, ih je nadmašila. 

 
Još više posjetitelja, program tijekom kojeg nije bilo lako odlučiti na kojoj od tri festivalske pozornice zaplesati te produkcija ispunjena posebnim efektima – nitko tko se našao na ili u blizini Poljuda nije mogao ostati ravnodušan. Danas će se najveći ljubitelji elektronske glazbe zaputiti na Hvar, gdje će se održati ekskluzivna završnica,  Ultra Beach, koja donosi nastupe Afrojacka, Dipla, Dillona Francisa, Goldiggers, Goldfish i Justina Oha.
 
Na Poljudu je tako tijekom tri festivalska dana plesalo više od 120.000 ljudi iz više od 125 zemalja svijeta, a uživali su u više od 86 sati glazbe, uz najpopularnija imena elektronske scene. „Ovogodišnje izdanje festivala Ultra Europe je jednostavno bilo sjajno te je nadmašilo sva naša očekivanja. Već smo u drugoj godini održavanja uspjeli etablirati festival Ultra Europe kao vodeće glazbeno događanje koje je Split i Hrvatsku upisalo među destinacije koje se jednostavno moraju posjetiti. Dok se dojmovi slažu, mi se veselimo početku priprema za sljedeće izdanje – Ultra Europe 2015., koje će biti još bolje i veće“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija. 
 
 
Zadnji dan nisu propustili ni dizajnerice Aleksandra Dojčinović i Anamarija Asanović, glazbenik Joško Čagalj Jole, koji se zabavljao u društvu supruge Ane, manekenka Iris Rajčić, glumica Ana Gruica, nogometaš Marko Livaja i kapetan NK Hajduk Mario Maloča te hokejaš Medveščaka Saša Martinović s  djevojkom Ankom. Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu. 
 
 
Splitski dio festivala Ultra Europe završio u velikom stilu