Skip to main content
  • 11.02.2020.

Sprema se lito vilovito uz festivale na Martinskoj

Martinska, festivalska destinacija koja je oživjela prošlo ljeto u srcu Dalmacije, u Šibeniku, i ovo će ljeto ponovno biti epicentar dobre glazbe i jedinstvene atmosfere na obali Jadrana.

Piše: 


Druga sezona Martinske održat će se kroz srpanj i kolovoz 2020. godine, a uskoro stižu vijesti i detaljan program festivala koji će se tamo održati.

Prisjetimo se, prva sezona Martinske je privukla preko 15 tisuća posjetitelja za vrijeme šest festivala i jednog jednodnevnog događanja, uz zamjetan porast inozemnih gostiju te povećanje broja posjetitelja na svim pojedinačnim događanjima.

Prostor nekadašnjeg auto kampa Martinska, te poznato gradsko kupalište tik preko puta povijesnog Šibenika, uz inicijativu i intenzivnu suradnju Grada ŠibenikaTurističke zajednice grada Šibenika i Šibensko-kninske županije te organizatora festivala otvorilo je 2019. novu stranicu svoje povijesti. Lokaciju iznimnog potencijala, zajedničkim snagama, "oživjeli" su kroz srpanj i kolovoz 2019. festivali RegiusSeasplash,KanalNoxMembrain i Blast i jednodnevni TLM #5 warm up.

Uz koordinaciju Pozitivnog ritma kao voditelja projekta Martinska, očišćen je prostor nekadašnjeg kampa, koji je zadnji put bio u funkciji 1989., te je pripremljen prostor za kampiranje publike kao i niz drugih sadržaja; pozornice, ugostiteljski objekti, dućan merchandisea, štandovi s hranom. Ovo će ljeto kamp na Martinskoj biti na raspolaganju kroz dva ljetna mjeseca, za vrijeme i izvan održavanja festivala. U gustoj borovoj šumi, tik uz more, s pogledom na Šibenik, te samo nekoliko minuta udaljen brodom od šibenske rive, kamp Martinska pružit će pravo iskustvo robinzonskog turizma.

Čarobni rt Martinska koji se nalazi na početku šibenskog kanala, a pruža sve ono što zamišljate od ljetnog festivala: more, predivnu prirodu, gustu borovu šumu, blizinu grada, a opet dovoljnu udaljenost, ponovno će biti spremna prihvatiti raznovrsnu publiku, domaću i stranu, na niz festivala različitih žanrova. Na ovoj jedinstvenoj festivalskoj lokaciji publika će ponovno moći uživati u dva mjeseca live nastupa, DJ setova, plesanja, kupanja, druženja, odmaranja, uživanja u rekreativnim i edukativnim aktivnostima, umjetnosti.

Nova sezona je u pripremi, a sve vijesti pratite putem Facebook stranice i Instagram profila Martinska Šibenik.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop