Skip to main content

Sven Vath, Artbat, Hot Since 82 i drugi na Fresh Wave festivalu u Banja Luci

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 6. do 8. kolovoza, očekuju vas i Petar Dundov, Damir Hoffman, Mladen Tomić, Marko Vuković, Nebs Jack, Vuk Smiljanić, Forest People i mnogi drugi!

Piše: 


Deveto izdanje festivala, koje će se na banjalučkoj tvrđavi Kastel održati od 6. do 8. kolovoza, donosi impresivnu listu  izvođača iz regije, koji su svojim izdanjima, vještinom i talentom skrenuli na sebe pažnju svjetske i regionalne javnosti, a koji će ovogodišnje izdanje festivala učiniti najjačim do sada!

Ovogodišnji Fresh Wave Energy stage spoj je mladosti i iskustva, želje i moći da se muzika prikaže kao unikatni doživljaj, kojem po zadovolju čula i receptora nema premca. S obzirom na zavidnu listu izvođača i njihovih pretenzija možemo očekivati mnogo underground elektroničkog zvuka, mnogo promo ili još neobjavljenih izdanja, upakiranih u suverenitet DJa u onom iskonskom smislu, što izvođači na Energy bini bez sumnje jesu.

Ovogodišnje izdanje donosi nastupe sljedećih izvođača: Petar Dundov, Forest People, Damir Hoffman, Woodie b2b Ginolla, Rub a Dub, Stefan Ivanković, Oliver Stancević, Milos Vujović, Joma Maja b2b Marko Vuković, Lerr, Leon B. Forniva, Luka Curguz, Roxa, TKNO.

Nakon što su potvrđeni nastupi Sven Vath, Nastia, ilario Alicante, ARTBAT, John Digweed, Hot Since 82 ovogodišnjoj listi izvođača pridružit će se neki od najtraženijih regionalnih izvođača elektroničke muzike ali i mladi izvođači kojima će biti pružena prilika da rame uz rame nastupaju sa najvećim svjetskim zvijezdama, čime će princip festivala biti još jednom uspješno ispoštovan!

Mladen Tomić, Nebs Jack, Edy C, Filip Fišer, Vuk Smiljanić, Goran Emkić, Incept, Luka Čikić, Mekhu su na ovom spisku, pridružite im se na do sada najjačem izdanju Fresh Wave Festivala!

ULAZNICE
Putem on line ticket servisa kupikartu.ba i gigstix.com u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po cijeni od 65KM/34E i VIP trodnevne ulaznice po cijeni od 120KM/64E.

Zagrijavanje uz Fresh Wave Piknik i Victora Ruiza

Uslijed zabrane okupljanja, odnosno aktualnih epidemioloških mjera za borbu protiv virusa korona, ovaj događaj je prethodno bio zakazan za 18.07. na banjalučkom izletištu Banj Brdo, ali je odgođen za subotu 25. srpnja, što će ujedno biti i prvi veliki događaj pod otvorenim nebom ove godine u Bosni i Hercegovini, a ulaznice za ovaj događaj u prodaji su po cijeni od 20KM i dostupne su na on line ticket servisu kupikartu.ba
 

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2