Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Techno vizionar Jeff Mills nastupa u kuli Kamerlengo

Utorak, 09 Veljača 2016

Moondance festival koji se održava tri dana, od 11. do 13. kolovoza objavio je prvog headlinera i početak prodaje ulaznica ranograbilica.
 

Prvi headliner je detroitski čarobnjak Jeff Mills jedan od najinventivnijih techno producenata i DJ-eva ikad. Techno pionir, vizionar i legenda koji je prisutan na sceni već skoro četiri desetljeća i čini se da će na toj istoj biti aktivan do posljednjeg daha.

Early bird ulaznice - paketi za najbrže po cijeni od 149 kn za posjetitelje iz Hrvatske i regije su u prodaji od utorka 9.2. na Ticketshop.hr kao i u Ticketshop fizičkim poslovnicama. Paketi uključuju festivalsku narukvicu za sve 3 večeri, narukvicu za prvi after party i energetsko piće dobrodošlice.


Mooondance festival smješten je u prekrasnoj srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u Trogiru, gradu koje je National Geographic u svojoj najnovijoj knjizi proglasio za najljepši grad otok na svijetu.Pokrenut 2013. Moondance festival se kroz tri izdanja prometnuo u vodeći hrvatski techno festival koji je postao sinonim za kvalitetni techno dovodeći najeminentnija imena techno scene ne vodeći se kvantitetom nego kvalitetom. S pažljivo biranim izvođačima, zadnjom večeri koja je rezervirana samo za live izvođače,  beskompromisnom produkcijom i ambijentom, Moondance pruža nezaboravno iskustvo svim pravim ljubiteljima techna.


Poznati međunarodni magazin Pulse Radio uvrstio je Moondance među 9 najljepših festivalskih lokacija na svijetu. Techno ikone kao što su  Octave One, Jeff Mills, Dave Clarke, Ben Sims, Alan Fitzpatrick samo su neki koji su nastupali u prijašnjim izdanjima festivala.