Skip to main content
  • 13.12.2022.

The Prodigy stižu na Exit Festival 2023.

Jedna od najtraženijih turneja 2023. godine stiže na Petrovaradinsku tvrđavu!

Piše: 


Kultni britanski sastav i najutjecajniji electro-punk bend svih vremena The Prodigy vraća se nakon višegodišnje pauze kao headliner vodećih evropskih festivala, a među njima će se naći i EXIT!

Imajući u vidu duboku povezanost i bogatu povijest s regionalnom publikom, očekuje se da će upravo EXIT, za koji su izjavili da im je omiljeni festival, biti vrhunac njihove povratničke turneje!

Program novog EXIT 2023 izdanja predvode i revolucionar elektronske scene, nositelj čak osam Grammy nagrada, Skrillex, rock senzacija Viagra Boys, kolektiv Keinemusik, koji su među najtraženijim elektronskim izvođačima današnjice, kao i duo CamelPhat, Hot Since 82, LF System, Vintage Culture i Indira Paganotto. Nastupe na festivalu potvrdili su i The Toasters, Suzi Moon, Cockney Rejects, Human Rias, Mortal Kombat, Zoe Kida i mnogi drugi. Ukupno 23 imena spremna su zauzeti svoja mjesta u EXIT Univerzumu, dolaskom na pet omiljenih Exitovih pozornica – Glavnu, mts Dance Arenu, Visa Fusion, Explosive i Pachamamu, od 6. do 9. srpnja 2023. g.

Koliko su članovi benda The Prodigy zavoljeli ovdašnju publiku, pokazao je osnivač Liam Howlett: „EXIT je naš omiljeni festival! U Srbiji smo nastupali kada im je bilo najteže, imamo posebno mjesto u njihovim srcima i obožavamo ljude tamo“.

Festivalske ulaznice za EXIT 2023 dostupne su po promotivnim cijenama od 490 kn i uz uštedu od 50%, a mogu se kupiti putem festivalske stranice, kao i online i na prodajnim mjestima Entrio.

Info o Novogodišnjoj akciji za HR i SLO:
U petak, 16. prosinca, kreće i najsunčanija Novogodišnja akcija u kojoj se, uz kupljenu ulaznicu za EXIT festival 2023, na poklon dobiva ulaznica za jedan od Exitovih morskih festivala.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2