alt

Time Warp US objavljuje dodatke lineupu

Petak, 07 Studeni 2014

28. i 29. studeni tradicionalno su u Americi već na kalendaru zabilježeni za puricu, familiju, izražavanje zahvalnosti zbog iste i na poslijetku golemu svađu jer ste svi predugo bili zatvoreni u istoj prostoriji.

 
No za one amerikance koji žele pobjeći od toga da se baka duri na njih ili od pripitog rođaka koji po 657466 puta priča istu priču tu je Time Warp u svom prvom US izdanju. Ova glazbena sočnost započela je prije 20 godina u Manheimu u Njemačkoj i proširila se brzinom kojom kuloarima curi nova opscena vrpce neke starlete. Spore su se s vremenom rasipale na Italiju, Nizozemsku, Beč, Prag, Buenos Aires i ove godine, po prvi puta, New York.
 
Prethodni mjesec smo popratili kako je Time Warp postao beskućnk nakon što je izbačen iz povijesne zgrade Kingsbridge Armory, tako da većina organizatora nije baš spavala u listopadu i vjerojatno su stvorili gnjusnu ljubavnu vezu sa espressom, ali čini se da se kockice ipak slažu i da će održati obećanje kako ipak namjeravaju pružiti nezaboravan vikend.

alt
 
Uz već poznati lineup koji sačinjavaju Anthony Parasole, Dixon, DJ Tennis, No Regular Play (Live), Pan-Pot, Richie Hawtin, Sonja Moonear, Sven Väth i tINI jučer su objavljena nova pojačanja Dubfire, Joseph Capriati, Josh Wink, Luciano i The Martinez Brothers.
 
Dubfire će vam se predstaviti sa novom varijantom live showa "dubfire:liveHYBRID" koja je premijeru imala na nedavno održanom ADE, a spaja 2D, 3D animaciju i real-time audio i svjetla za jedno od onih iskustava kada osjetiš tjeme da se naježilo.

alt
 
Joseph Capriati je gospodin koji je zatvorio show na main stageu u Manheimu 2013. i ponovo nam se vraća za američki debi. Josh Wink, dio je razgranate Time Warp obitelji od 1995. i dolazi sa svojim novim izdanjima, "Talking to You" i "Groove".

 
Švicarko-čileanski korijeni Lucianu su dali pomaknuti pogled na glazbu pa će ovaj DJ i producent u Cadenza Records predstaviti posebnu inačicu deep techna posipanog electrom s južnjačkim elementima i nesvakidašnjim ritmičkim uzorcima.
 
Njujorčani također imaju svome momke u lineupu. Martinez Brothers su dečki iz Bronxa, dvojac koji već neko vrijeme poput ledolomca krči sebi put na njujorškoj underground house i techno sceni. Kolansirali su etiketu Tuskegee sa Sethom Troxlerom, nabacili koju ibišku rezidenciju i izbacili novi EP "Tree House" na vlastitom Cuttin' Headz labelu.
 
Nije loše ha? Jedva čekamo feed back sa ove glazbene poslastice, čini se da će biti ludo. Ostanite nam uštekani jer uskoro se objavljuje finalna lokacija. Budite nam nasmiješeni i rasplesani dragi naši.
 
Time Warp US objavljuje dodatke lineupu