Skip to main content
  • 11.01.2018.

Tisno po treći puta postaje dom Love International festivala

Od lipnja 27. do srpnja 4. Love International festival smjestit će se u Tisnom gdje će proslaviti svoje treće izdanje line upom sa više od 100 imena.

Piše: 

Love International festival stiže do svog 3. izdanja uz koji je objavio i pozamašan line up u koji se smjestila i nekolicina domaćih DJa. Hrabar ambijent festivala nastavlja se razvijati dok se vraća već u Tisno treću godinu, prihvaćajući filozofiju oblikovanu oko dovođenja nekih od najboljih svjetskih DJ-a, producenata, etiketa i kolektiva u Hrvatsku, umjesto očigledno očekivanijih imena. Mjesto je to za 2500 ljubitelja glazbe i avanturista istomišljenika koji iz cijelog svijeta pristižu do hrvatskog raja u Tisnom.

"Osjećamo se stvarno sretno s line upom za 2018. koji sadrži mnoge sjajne debitante i povratak nekih vrlo dobrodošlih prijatelja i obitelji", kaže co-founder festivala Tom Paine. "Naša treća godina zaista će biti vrlo posebna i jedva čekamo ljeto".

Impresivna brojka od preko 100 izvođača zadovoljit će svačiji apetit, a veliku pozornost plijenit će i premijerni setovi sljedećih imena: Four Tet među svjetskim je najboljim elektroničkim glazbenicima čije okruženje uvijek bude eklektično. Još jedan izvođač sa slovom F, eksperimentalist Floating Points pokazat će kako izgleda kada se nadilaze žanrovi. Svoju jazz, klasičnu i broken-beat inspirirajuću selekciju pretvorit će u house-techno cerebralno zvučno iskustvo.  

Svakako se morate naći na plesnom podiju kada će DJ pultom upravljati Hunee, jedan od najpopularnijih DJ-a iz 2017.. Njega ćete gledati u divnom disco i soulful izdanju koje upotpunjuje jackin' house izletima. Na kraju liste imena koja ne smijete propustiti stoji duo Bicep. Svijet su prvo zaludili sada klasikom Vision of Love, a 2017. su obilježili albumom Bicep koji je bio dom traka Orca, Glue, Aura, Vespa. Moderna plesna glazba u rukama uzbudljivog dvojca ponudit će vam nezaboravne plesne trenutke.

Osim navedenih izvođača setovi za koje ćete trebati imati uključen alarm su – DJ Tennis, Midland, Young Marco, Palms Trax, Ben Ufo, Roman Flugel, Avalon Emerson, Call Super i Crazy P Soundsystem.

Pažnju treba posvetiti i domaćim imenima u koje ne sumnjamo da će prirediti jednako odličnu zabavu kao i puno poznatija imena. Prvi na popisu je Ilija Rudman, kojega slijede Pytzek, Antonio Zuza, Borut Cvajner, Jan Kinčl & Regis Kattie (Live) te Matija Duić.

Za karte i sve ostale bitne informacije vezane za Love International posjetite web stranicu festivala, a do tada poslušajte 7 odličnih setova za 2. izdanja.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk