Skip to main content
  • alt

Tube & Berger na obali!

Red glazbe, red sunca, red mora, pa malo hedonističke šetnje okusima i imaš Korkyralis festival.

 
Kroz dva tjedna, od 2. do 13. kolovoza, korčulanski će kamen ugostiti imena s globalne scene uz “Premium Access” filozofiju u kojoj ćete kada jednom platite festival dalje moći surfati iz jedne u drugu priču kako vam drago.
 
Tako nam se za korčulanske pulteve smješta i njemačka dualna glazbena atrakcija Tube & Berger koji će 10. kolovoza zavrtjeti na After Beach partyju, da bi ih dan nakon mogli uhvatiti na Heydayu.

alt

 
Tube & Berger čine Arndt Roerig i Marko Vidović koje je house i techno bomba dočekala kao dva šesnaestogodišnjaka u punk bandu. Danas, 15 godina kasnije, dva teenagera su ponajbolji house producenti i remixeri globalne scene.
 
Prvi veliki proboj je bio hit iz 2004. “Straight Ahead” koji se instant popeo na vrh Billboardove Dance Radio ljestvice. Njihova produkcija s vremenom je evoluirala, ali nikada ne propušta napuniti podij. Zreliji i mudriji u svoj rad inkorporiraju mnogo više vokalnih sampleova i melodijskih linija. Traka “Imprint of Pleasure” sletjela je tako na 9.mjesto Beatportove ljestvice najprodavanijih traka svih vremena i pružila nebrojeno soundtracka za festivale i podije diljem kugle.

alt
 
No njihov najveći uspjeh je možda ipak vlastiti label Kittball, koji vode s kolegicom Juliom Sikorom, na kojem je ujedno i izašao debitantski studijski album “Introlution” 2012. Sada već sa preko desetljeća izdanja na leđima, Kittball nastavlja i dalje i preuzima drugi tjedan Korkyralisa. Uvijek novi i svježi u live nastupima zatekli su se za pultom Ushuaie i Booma i na pozornicama festivala kao što su Tomorrowland, Loveweek Festival, Eastport Festival, ADE…
 
Upade možete uhvatiti na službenim stranicama festivala ili pak na sam dan lansiranja festivala i u turističkoj agenciji Mediterano/ Vela Luka i Pink and Purple Agency/ Korčula, gdje ćete moći kupiti i ulaznice za svaki pojedinačni dan.
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop