Skip to main content
  • 31.03.2017.

We Love Sound vikend uz jedan dnevni open air i 4 noćna kluba

Pod soničnim cvijetom sedam isprepletenih prstenova Sonusa za sve one koji vole zvuk stiže i #WeLoveSound iznenađenje, apsolutno preuzimanje zagrebačkih lipanjskih vikendnalija gdje ćeš 2. i 3. lipnja plesati na open air ludnici i 4 povezana klupska eventa.


Kada prvi vikend lipnja nastupi na zagrebačke, već pošteno zagrijane, ulice vrijeme je da otkažeš planove jer slijedi Zagreb Takeover Weekend gdje ćeš pod otvorenim nebom plesati u Studentskom Centru Mladost na Savi, a po zalasku sunca, noćna šihta se seli u poker klubova – The Best, Opera, Boogaloo i Johann Frank.

Koga slušaš pitaš? We Love Sound Zagreb pretvara u elektroničkog kozmopolita uz internacionalne uvozne zvuke majstora kao što su Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Mass, Valentino Kanzyani i Enzo Siragusa, a domaće vatre drže upaljenima Felver, Mimi, Labud, Homeboy Live, Mariano Mateljan, Jogarde i Ivan Mastermix.

Ono esencijalno za znati, za sve novčarke koje nemaju spontano manifestirajući se keš u naborima, su susjedstva cijena. Pa kaže, open air dio preuzimanja zagrebačkog vikenda biti će početna cijena od 70, koja će rasti do 150kn, a klubovi će se kretati od 50 do 150 kn, ovisno o konkretnom programu, dok će studenti i ranograbioci imati povlašten cijene od 50kn koje će rasti do 70. Prvi kontingent ulaznica ujedno ima i pravo upada na after. Po svoje si možeš skoknuti uskoro na Entrio sustav ovdje. imaj na umu da ne plaćaš samo sebi dane plesa i kako jedan dio prihoda sipi natrag u zajednicu prema dobrotvornoj zakladi "Znanje na djelu", stoga okupi ekipu u spajanju ugodnog, korisnog, altruističnog i ekstatički plesnog i vidimo se 2. i 3 lipnja u mraku i na svjetlu Zagreba! Više detalja stiže uskoro.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2