Skip to main content
  • 14.06.2019.

Zadnja godina Ultre u Splitu?

Seobu Ultra Europe festivala s Poljuda u Park mladeži dijeli samo potpis na ugovoru prenosi Dalmatinski portal.

Piše: 


U Ultri su, doznajemo, imali spremne uvjete, njima je sinula ideja o održavanju na stadionu RNK Split. Nakon što su obavili razgovore u Banovini, gradonačelnik Andro Krstulović Opara je okupio pravni tim kako bi usuglasili točke ugovora. Za sada službeno vlada šutnja, čeka se rasplet trakavice i potpis kako bi obavijestili javnost.

S jedne strane navodni su razlozi odustajanja od Poljuda 'negativan' imidž zbog 'tjeranja' Hajduka u vrijeme europskih utakmica, a s druge strane sve glasnije se priča da jenjava interes i za ulaznicama. U Ultri bi, kako neslužbeno saznajemo, htjeli i na Splitovom stadionu iste uvjete kakve su imali na Poljudu. Za sada nema najave o dugoročnoj suradnji s 'crvenima' ni daljnjeg ostanka u Splitu, osim ako ne dobiju snažniju potporu Grada.
{youtube}id3LZsHkqSU{/youtube}

Samo potpis dijeli od preseljenja Ultre u Park mladeži, a vrlo vjerojatno festival odlazi iz Splita naslovnica je Dalmatinskog portala

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk