Skip to main content
  • 8.09.2021.

Zadnji festival u Tisnom: Povratak korijenima uz Outlook Origins od 9. do 13. rujna

Outlook Origins će otkriti i proslaviti glazbene temelje koji su bili dio festivala u ranim godinama festivala, a uvod u četiri nezaboravna festivalska dana dati će veliki koncert otvorenja.

Piše: 

Objavljena su i imena gostiju koncerta otvorenja 9. rujna u The Garden Resortu – Tisno, a predvode ih ikone drum’n’bass glazbe Chase & Status, glazbeni duo koji neumorno izdaje i nastupa od 2003. godine, a na listu suradnika su upisali imena poput Rihannae i Plan B-a. Uz njih, publiku u Šibeniku će rasplesati Shy FX, jedan od najutjecajnijih reggae jungle producenata današnjice koji se ne skida s vrha od 1994. kada je izbacio himnu junglea Original Nuttah.

Njemu će se kao snažna vokalna pratnja na pozornici pridružiti Dynamite MC, najznačajniji glas u drum’n’bass glazbi, koji je kao dio benda Ronija Sizea – Reprazent osvojio i Mercury nagradu za album ”New Forms” 1997. Zapaženi hip-hop i soul duo Children Of Zeus, uvest će u ovu plesnu večer na jedinstvenoj lokaciji. Regionalne ulaznice za koncert otvorenja su u prodaji i mogu se naći u Entrio sistemu i na svim Entrio prodajnim mjestima.


Klikni ovdje za fotografiju u većoj rezoluciji

FESTIVAL
Nakon koncerta otvorenja, festival će se održati u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's, gdje će nezaboravne cjelonoćne zabave biti pogonjene moćnim Sinai Sound Systemom. Outlook festival također je otkrio i promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture, koje će se događati od 9. do 13. rujna.  

Outlook Origins će otkriti i proslaviti izvorne stupove i temelje koji su bili sastavni u ranim godinama festivala i želi pronaći svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom. Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sada se festival priprema vratiti u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim.


Klikni ovdje za fotografiju u većoj rezoluciji

Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum'n'bass, jungle i grime.

Festivalske early bird regionalne ulaznice u ograničenoj količini se mogu kupiti u Entrio sistemima i na Entrio prodajnim mjestima.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2