Skip to main content

Jezgra Klubske Scene – edukativni program u Zagrebu

Jezgra je konferencijsko-edukativni program koji se 13., 14., 16. i 17. studenoga održava na 3 lokacije u Zagrebu (Pločnik, EMI učilište i studij VERN), a sve to povodom našeg 15. rođendana.

Piše: 


Počevši od nedjelje 13. studenoga u 17h očekuje Vas 5 sati upijanja znanja i 4 sata plesa, a za sve to će se pobrinuti renomirani DJ-i, producenti, poduzetnici i stručnjaci koji će svoje iskustvo prenijeti dalje.

Jezgra je srž party scene tj. most između aktera elektroničke scene i njenih fanova, te je zaslužna za međusobnu komunikaciju na sceni. Osim što se radi o proslavi 15 godina našeg projekta "JEZGRA" se organizira i zbog nedostatka sličnih platformi koji razvijaju elektroničku scenu i općenito pomažu edukaciji mladih urbanih ljudi da se upoznaju sa mogućnostima djelovanja na sceni. Kroz edukativni program okupit ćemo aktere elektroničke glazbene industrije, a posjetitelje očekuju paneli, tribine, predavanja, radionice, slušaonice, filmske projekcije i plesne večeri.

Za sada su potvrđena emitiranja filmova "Papaya Make Some Noise" i "Astralis Institucija". Od organizacija u program su uključeni ZAMP, Burn Residency, VERN, CPG, EMI učilište, studij VERN-a.; od izvođača Blacksoul, Toxic, Active Line Six, Funk Guru, Tom Bug, Darko Juranović i Zvonimir Dusper Dus, Sly, Ivan Komlinović, Go Cut, Vedran Meniga, Tom Bug, Roth Segen; promotori Damir Cuculić; poduzetnici Vladimir Gjurčević i Josip Valentić, te stručnjaci Marin Gospić, Adnan Mehmedović Medo i dr. Siniša Zovko.

Većina predavanja su od 17-22h u Pločniku, a od 22-02h su svirke DJ-a., dok će se manji dio programa održati na EMI učilištu i na studiju VERN-a. Detaljniji program po danima i satnicu objavljujemo za par dana. Ulaz na sve programe je besplatan, no zbog ograničenja prostora na neke radionice će se moći doći samo uz prethodnu prijavu na mail.

Program su podržali BURN Hrvatska, MTV Hrvatska, Kulturpunkt, UES Mag i Partypolis.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop