Skip to main content
  • 31.01.2021.

Petar Dundov je mentor našeg novog projekta Demo Listening Session

Dobrodošli u naš novi projekt Demo Listening Session uz mentorstvo Petra Dundova, a kojeg realiziramo u sklopu 20. rođendana portala pod okriljem edukativne platforme Jezgra.

Piše: 


Ovim putem želja nam je otvoriti vrata mladim, potencijalno dobrim i perspektivnim producentima spajajući ih sa najkvalitetnijim glazbenicima naše i regionalne scene u cilju dijeljenja i upijanja znanja.

Sigurno u ovo vrijeme dovršavaš neku traku i trebaš feedback ili savjet iskusnog producenta. Klubska scena te povezuje sa mentorom Demo Listening Sessiona i imat ćeš priliku dobiti komentar na svoj rad kao i učiti producirati u studiju našeg prvog mentora Petra Dundova.

PRAVILA NATJEČAJA

1. Uploadaj svoju dovršenu ili nedovršenu traku na Soundcloud i pošalji nam link (traka ne smije biti objavljena na nekom od labela ili već javno izvođena). Link uz umjetničko ime, dvije fotografije i kratak opis svoga dosadašnjeg rada šalješ na jezgra@klubskascena.hr

2. Petar Dundov će odabrati 10 najboljih traka od svih prijava, te će za svaku od odabranih dati komentar i prijedlog što bi trebalo popraviti

3. Trake 10 odabranih producenata objavljujemo zajedno sa komentarima Petra Dundova

4. Petar Dundov potom odabire jednu pobjedničku od 10 traka za koju smatra da ima dobru perspektivu

5. Odabrani producent osvaja glavnu nagradu tj. besplatni jednodnevni session u studiju Petra Dundova s kojim će imati prilike dovršiti traku i naučiti Tips & Tricks

6. Producent će dobiti priliku da se predstavi sa svojim radom na našem portalu

7. Završena traka će 2022. biti izdana digitalno na poznatom hrvatskom labelu

Na natječaj se mogu prijaviti producenti sa prebivalištem u Hrvatskoj, Sloveniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji.

Prijave su do 20. veljače 2021.!

Stoga na vama je jedino da zasukate rukave i pripremite traku za Dundova, a ostalo prepustite nama. Čitatelji portala moći će tijekom "sessiona" vidjeti kadrove iz studija Petra Dundova. Ove godine surađivati ćemo i sa drugim mentorima koji su spremni svoje vrijeme i znanje prenijeti na nove generacije.

Tijekom cijele ove godine slavimo dva desetljeća rada i konstantno ćemo Vas iznenađivati novim idejama i digitalnim sadržajima, a tijekom ožujka stiže i naš novi vizualni identitet sa mobilnom verzijom portala. Kada se otvore mogućnosti za održavanje manifestacija, rođendan ćemo proslaviti na poseban način.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop