Skip to main content

18. rođendan: Stiže novi futuristički izgled Klubske scene!

Znamo koliko je važno redovito osvježiti svoj imidž i logotip, te samim time pokazati da brend živi svoj život, raste i razvija se.

Piše: 


Upravo iz tog razloga, a povodom 18. rođendana radimo na novom izgledu weba za koji je zadužen naš dugogodišnji suradnik HWT sTudio. Oni su zaista veterani u tom poslu u kojem su svojedobno bili među pionirima u Splitu.

Naime, imaju bogatu listu klijenata te su kreirali vizualne identitete i webove brojnih tvrtki, a činjenica što su održali tvrtku nešto više od 15 godina u ovoj brzopoteznoj industriji i pratili tehnološke trendove dugi niz godina, spremno dočekivali promjene i prilagođavali se vremenu dovoljno govori o kvaliteti njihova rada.

HWT je zaslužan i za trenutni dizajn koji je nastao početkom 2011.g. povodom našeg desetog rođendana. Od tada do danas puno toga se promjenilo kako na samoj sceni, tako i u tehnološkom smislu, pa će novi izgled naše stranice biti ponovno futuristički i suvremen s jedne strane, a sa druge rješit će se naš dugogodišnji problem otvaranja stranice sa mobilnih uređaja i tableta.

Osim što ćemo za 8 dana punoljetnost proslaviti inovativnim More Than Clubbing konceptom, sam finiš godine donosi i osvježenje u izgledu. Novi kontigent Advance ulaznica u prodaji na Entrio.hr ili na fizičkim lokacijama ovdje. Krenula je i prodaja Grupnih ulaznica – Kupi 6, plati 5 također na Entrio.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web