Skip to main content
  • 28.11.2018.

5 udruga predstavilo se u pretprogramu Ambasadora

Već drugu godinu za redom uoči Ambasadora organizira se warm-up party u predvorju koji okuplja aktere scene.

Piše: 

U sklopu tog programa i ove godine pozvano je više Udruga koje rade na razvoju scene da se predstave sa svojim programima. Tako su posjetitelji mogli doznati više o radu Udruga – Seasplash, Vibra (Vibrabox), RatCat, EMI učilište i Klubska kultura. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Seasplash je udruga za promicanje glazbene kulture, umjetnosti i slobode izražavanja iz Pule. 

Udruga Vibra bavi se nedovoljnim prisustvom kvalitetne glazbe u hrvatskom eteru. VIBRABOX je platforma za emitiranje glazbe domaćih kvalitetnih autora koje nema u medijima. Ovaj neovisni medij je nova prilika za promociju glazbe i komunikaciju s publikom.

RatCat je udruga iz Šibenika u koju čini team od preko 10 kreativaca – promotori, DJ-i, producenti, dizajneri, novinari.

EMI Institute je ustanova za obrazovanje u području audio inženjeringa i glazbene produkcije s lokacijom u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Ljubljani.

Klubska kultura je su-organizator Ambasadora i nedavno je organizirala predstavljanje hrvatske elektroničke scene u Parizu.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2