Skip to main content

7. poglavlje zvučne uzurpacije na obali jezera

Sedam je grijeha, 7 čuda, 7 zora u tvojim tjednima, 7 umjetnosti, 7 brojeva zaokruženih na dobitnim listićima… no sedmice zadobivaju i jedno novo značenje.

 
U svezi glede suverenog koračanja u ritmu elektronike prema klimaksu petnaestice tvoje Klubske u sedmom nebu smo na jednako tako sedmom KS Takeoveru koji se gnijezdi među čakovečke zidove. Tvoje kada i gdje je jedne  subotnje noći na kalendarima upisane kao 9. srpnja na vratima Međimurja. U mjestu Gornji Kuršanec stoji jedno jezero i na njegovoj obalnoj fronti zasađen u misteriju i potopljen u zagonetku živi klub Enygma. Enigme su tajanstvane samo dok ih ne upoznaš osobno, nakon toga postaju toplina poznavanja i prihvaćanja.

 
Pa kako bi upoznao ovu čakovečku misterioznu damu svrni stopala i uho jer ti spremamo čak četrnaesticu domaćih u jednoj noći. S nama su ALXSML, Antonio Podkrajac, Baseline, Chille Jr., Deniss the Manace, Ferry Van Hreen, Gogolesko, Martin, Nitevision NV, Rasta Muffin, Sipa, Smuky, Sylph i Zorools.
 
Kuda god kreneš posvuda party, after iza svakog zakutka. Pa potegni koji puta do mirne površine jezera. Možda jest stajačica, ali ti nećeš biti na miru ni sekunde. Enygma čeka. Sve tajne naposlijetku bivaju otkrivene.
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2