Baner

Akteri house floora komentiraju predstojeći Takeover Osijek party

Nedjelja, 29 Studeni 2015

5. prosinca preuzimamo Osijek u Epicu, na dva plesna podija i s 9 DJ-a s čime službeno krećemo u proslavu velike jubilarke KS.


Uoči početka turneje postavili smo 3 pitanja svakom akteru tech-house floora pa evo što su Yakka, Articledisco, Tom Spock i Hudi & Lukaku odgovorili.1. Kako ti osobno vidiš svrhu KS Takeovera i za što on stoji na sceni? Što očekuješ od ovog velikog uvoda u 15. godišnjicu?

YAKKA: KS Takover je super ideja za obilježavanje 15. godišnjice djelovanja i definitivno nisam ravnodušan zbog poziva da budem i ja dio lineup-a na house flooru. Drago mi je da sam odabran predstavljati slavonsku house scenu. Što se tiče lokalne scene naših gradova, mislim da mjesta za napredak ima puno u svakom pogledu te pozdravljam svaku ideju i projekt koji doprinosi napretku. Mislim da će Takeover biti kvalitetan party sa dobrom posjećenosti, nema razloga da to ne bude jer dobri su DJi u igri, a i činjenica da se obilježava velikih 15 godina Klubske scene ide u prilog. Intervju Yakka!

ARTICLEDISCO: Svrha! Približiti mladima Underground glazbu, clubbing, kako i doliči toj vsti glazbe, jer to je muzika koju nećete čuti na na radiu i koja nije toliko zastupljena. Moja očekivanja su pun klub, dobra glazba i luda atmosfera. Intervju Articledisco!TOM SPOCK: Svaka organizacija događaja sa elektroničkom glazbom ima svrhu promicanja glazbe, DJinga, kulture, izlazaka, načina života, itd. Isto to vidim i u organizaciji KS Takeovera, 15. godina nije malo za baviti se ovim poslom, te se nadam da će ljudi to prepoznati i podržati događaj u velikom broju.

HUDI & LUKAKU: Mislimo da je KS Takeover turneja odlična ideja, jer će okupiti sve DJ-e i sve rejvere iz pojedinih regija Hrvatske te će nam svima omogućiti nova iskustva, poznanstva, druženje i zabavu. Drago nam je da smo dio ovog projekta i KS Takeover priče, koja započinje u Epic clubu i nadamo se da će tako nastaviti i dalje u budućnosti.  2. Čemu se ekipa u Epicu ima veseliti 5. prosinca? Što ćemo moći čuti u tvom setu i na čemu ćeš ga bazirati? Možeš li nam dati neki teaser?

YAKKA: Kao što sam prethodno spomenuo, DJ lineup je super i za house i techno, te mislim da je to dovoljno da uveseli sve prisutne. Moj set će biti utemeljen na tech house zvuku, a hoće li biti blaži ili tvrđi ovisi o situaciji na flooru. U svakom slučaju zvuk koji vozi.


ARTICLEDISCO: Probati ću za stariju ekipu „opaliti“ par starijih traka tipa Underworlda, ali uglavnom Deep tech house sa puno ritma.

TOM SPOCK: Posjetitelji se mogu naslušati dobre glazbe, plesati, opustiti se u odličnom ambijentu. Zvuk koji trenutno „furam“ je prikazan u podcastu 89., te takav zvuk možete ocekivati 05.12.

HUDI & LUKAKU: Nećemo puno obećavati! Najbolje ćemo to osjetiti kad stanemo za Dj pult i vidimo kako je raspoložena publika. Mogu se veseliti nešto mekšim setom nego prošli put. Možemo samo reći da ćemo se više bazirati na dinamične, melodične i funky zvukove.3. Predajemo ti mikrofon da se obratiš našim rasplesanim čitateljima sa bilo čime što bi želio poručiti. Može biti molba, pouka ili što god ti padne na pamet.

YAKKA: Dragoj nam publici poručujem da se odazovu u što većem broju, te podrže Klubsku scenu i DJe, te da se dobro zabave. Plaćajte ulaznice, (ne žicajte free upad) jer ulaznice plaćaju DJe i troškove održavanja party-a. Prvi put sam u Osijeku, siguran sam da će ostati u dobrom sjećanju! Vidimo se!

ARTICLEDISCO: Pozvao bih sve koji vole elektroniku da dođu na ovo putovanje jer rijetko imamo priliku u gradu poslušati kvalitetan Underground mjuz!TOM SPOCK: Nemojte nikad prestati plesati!

HUDI & LUKAKU: Prvo bi se zahvalili na pozivu, što ćemo biti dio KS Takeover turneje i proslave 15. rođendana. Ovim putem bi pozvali sve Slavonske rejvere, da dođu u što većem broju i da zajedno sa nama otplešu i naprave ludu i nezaboravnu atmosferu u osiječkom Epic clubu 5. prosinca. Vidimo se na plesnom podiju. Podcast Hudi & Lukaku

Akteri house floora komentiraju predstojeći Takeover Osijek party