Skip to main content
  • Aldo Morro
  • 27.10.2011.

Aldo Morro: Supportajte Scenu!

Zadranin Aldo Morro živi glazbu već dugo vremena, ali šira javnost ga je pobliže upoznala nakon pobjede Dj Battle showa Otvorenog radija.

Naslovna foto

Aldo Morro

Resident je Maraschina, te je prošlo ljeto imao čast svojim nastupom otvoriti neke od najboljih ljetnih festivala poput umaškog San Pellegrina i Adria Music Conferencea, Discoteque Rive i pool partija Ministry of Sounda. Popričali smo s Aldom uoči njegove gaže na velikom Halloween partiju koji će se održati 29. listopada u Aurori.


Jeli glazba tvoj život?

Koliko god to stigne biti. Sve što radim u životu popraćeno je prigodnim soundtrackom.


Jeli ti draži sex ili odlična pjesma?

Ha ha. Ne mogu usporediti to dvoje, iako odlično funkcioniraju uzajamno.


Kada si otkrio svoju strast prema glazbi i odlučio biti dj? Gdje i kada se tvoja prva svirka dogodila?

Stvar je to s kojom se rodiš, kako bi rekli u klasičnim DJ biografijama, "od malih nogu" prčkam nešto oko glazbe, pa se i DJ-ing dogodio kao posljedica toga. A za svoju prvu "official" gažu uvijek smatram maskenbal u osnovnoj školi, gdje sam "vrtio" sa jednog kazetofona, a sljedeću kazetu premotavao flomasterom:)


Opiši svoj stil pri puštanju glazbe, muzički i odjevni.

Pa jedno i drugo veliki SHUFFLE.


Na koje producenete po tvom mišljenju trebamo obratiti pozornost u budućnosti?

Uff, brdo je imena koja već proizvode vrhunsku glazbu i nepravedno su zapostavljena.
Ne bih izdvajao nikog posebno, al uvijek vjerujem da kvalitetan uradak nađe svoj put do publike i bude prepoznat.

{soundcloud}https://soundcloud.com/aldomorro/suntapes-2011{/soundcloud}


Pobjednik si Dj Battlea Otvorenog Radija. Što nam možeš reći o tom iskustvu, jesi li ponosan na sebe? Primjećuješ li da te žene više ganjaju otkako imaš titulu najboljeg?

Prije svega taj Battle bio je odlična prilika da Dj-evi dobiju malo medijskog prostora i približe klubsku glazbu široj publici. Energija oko samog natjecanja bila je odlična i vjerujem da su se i sudionici i slušatelji vrhunski zabavili. Današnjim ženama to i nije nekakav bitan faktor kod "ganjanja":)


Preselio si se u Zagreb. Trbuhom za kruhom ili?

Kako se u zimskom periodu zabava sa obale seli u metropolu, tako sam se i ja pridružio tom putujućem cirkusu.


Najdraža gaža ovo ljeto? Najdraži party/festival ovo ljeto?

Riva. Definitivno nezaboravno i neponovljivo iskustvo. Smatram se velikim sretnikom što sam bio sudionik tako velikog projekta. San Pellegrino festival također je bio odličan event, te standardno dobar Garden festival.


Imaš li kakve planove u produkcijskim vodama, jer kako smo primjeliti često izbacujesh razne edite?

Imam planove. Provodim ih polako, ali sigurno. Ubrzo će se desiti i prvo službeno izdanje mog PowerDisco projekta, o kojem ćete, naravno, biti pravovremeno obavješteni.


Koji bi savjet dao svima onima koji se žele baviti ovim poslom?

Neka rade to iz strasti. Scena je nezahvalna i u današnje vrijeme teško se istaknuti, ali treba ustrajati i vjerovati u sebe.


Ove subote dolaziš nastupiti prvi puta u primoštensku Auroru u sklopu Halloween partija. Što možemo očekivati od tog nastupa? Kakav kostim ćeš nositi?

Da, bit će mi velika čast po prvi puta nastupiti u kultnoj Aurori. Svako novo mjesto donosi mi pozitivnu tremu, tako da se jako veselim subotnjem partyu. Maskirat ću se u DJ-a, a glazbeni izričaj bit će prigodan – Horror Disco.


Poruka našim čitateljima.

Supportajte Scenu!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk