Skip to main content
  • 2.12.2017.

Ambasador Tom Bug ima novi singl na koji pleše i Street Player

Tom Bug na nedavnoj drugoj dodjeli nagrade Ambasador okrunjen je titulom "Najbolji House DJ", a već sprema novo izdanje i to za Flashmob Records koje uključuje i zanimljivu plesnu suradnju.

Piše: 

Talijanski DJ i producent Flashmob dobro je poznato ime na globalnoj house sceni, a osim vlastitih produkcija etiketom Flashmob Records u potrazi je za jednako kvalitetnim izdanja ostalih producenata. Jedan takav je i zagrebački dečec Tom Bug.
{youtube}qr_o88qg578{/youtube}

House poslastica You Gotta Believe It za Flashmob Rec dostupna je na online shopu Traxsource-a, a u paketu dolazi i remiks koji je odradio Raw Underground.

Također, novo izdanje Tom Buga odabrano je kao premijerni dolazak glazbenog kanala Street Player u Zagreb. Kanal plesne glazbe već je dobro poznat sceni i možete redovito gledati njihove plesne videe na Instagram profilu.

Street Player se bavi pjesmama i remiksevima koji nemaju popratne vizuale, te umjesto uobičajenih cover slika ili plaža, na ovaj način im podiže doživljaj. Smješten u Londonu, uz pomoć brojnih freelancer plesača navratio je do drugih gradova poput Austin, Cape Town, Los Angeles, Tokio i Seoul, a sada i do Zagreba.

Za to su zaslužni Tom Bug i Mateja Miković iz Education TV-a, instruktorica plesa koja drži predavanje u Zagrebačkom Plesnom Centru i Funkadelik Dance School.
 

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2