Skip to main content
  • and
  • 28.01.2016.

Andrologic najavljuje nove, posebne i drugačije klupske priče

Uoči njegovog allnightera u Qbaru i nastupa na KS Takeoveru u Zadru, popričali smo s Andrejem Božićem a.k.a. Andrologicom. 

Piše: 

Naslovna foto

and

Rođen je u Zadru odakle već 13 godina djeluje na sceni elektronske glazbe kao DJ i promotor. Njegova izdanja potpisuju labelovi poput bugarskog Patent Skillza te hrvatskog Family Groovesa, a njegove trake se sve ćešće nalaze na raznim kompilacijama drugih umjetnika i u radijskim emisijama poput Oniric Radio Showa iz New Yorka.

Kako bi opisao zadarsku klupsku scenu?

Trenutno stanje na samoj sceni je prosječno za sredinu u kojoj živimo i samu posjećenost dogadaja. Kao osoba koja je tu već 13 godina, doživio sam već puno uspona i padova same zadarske scene, ali mislim da je to sasvim normalno i u većim sredinama. Scena ima dobar temelj za budućnost i napredak, samo kvalitetnim radom može isplivati na bolje. Jako je dobro što dolazi dosta mladih generacija punih radnog elana i želje za podizanjem svega na bolji level. Na kraju nam je preostalo da se trudimo svi zajedno da nam budućnost našeg grada bude svjetlija i veselija kroz puno plesa, ali i rada i ljubavi

androl 

Možemo li očekivati novo izdanje uskoro?

Novo izdanje je predviđeno za veljaču ili ožujak, a izići će na mojoj etiketi Andix Records. Ne bih previše odavao ali možete očekivati dosta duboku i lijepu vožnju kao i u mojim dosadašnjim trakama.

Što koristiš za produkciju?

Za svoj rad u studiu koristim softver Presonus Studio One i synth koji mi daje tu melodičnu i lijepu dimenziju uz dobar groove.

Koje su ti DJ-i i producenti trenutno najzanimljiviji?

Kao trenutno najzanimljivije bih izdvojio Guy Mantzura koji hipnotizira sa svojom tech-prog izvedbom, te nezaobilaznog John Digweeda.

U zadarskom Qbaru sviraš allnighter. Imaš li već okvirnu ideju kako želiš da ta vožnja od 6 sati izgleda i zvuči ili će to biti više freestyle ovisan o publici? 

q 
FB Event: www.facebook.com/events/136574820045513/ 

Da, ove subote se ponovno družimo u Qbaru, a kao i za sve dosadasnje svirke, nisam ništa pripremio unaprijed jer se cijela moja vizija svodi na osjećaj te vibre u zraku tijekom mojih setova i povratne informacije od publike. Mislim da se u glazbi nije dobro pripremati unaprijed jer te kao i u životu u tom trenu može dočekati sasvim nešto drugo. Šalu na stranu…očekujte jednu posebnu, uvijek novu i drugačiju priču! Jako se veselim ovom druženju. 

Možeš li kao teaser izdvojiti jednu od traka koje bi se mogle čuti u tvom setu na zadarskom KS Takeoveru?

Definitivno bih izbrao traku  od Guj J-a 'Nirvana', koju možete čuti u većini mojih setova. 

{youtube}pUNqFewKCwc{/youtube} 

ks-zadar 
FB Eventwww.facebook.com/events/1542414826073862/

www.soundcloud.com/andrologic
www.mixcloud.com/Andrologic/
www.andixrecords.com/
instagram.com/andrologic 
facebook.com/andrologic

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2