Skip to main content
  • 19.05.2016.

BitchBlack crew na dubrovačkom Takeoveru!

I 15 ljeta i zima je iza nas, beskonačne noći, nebrojeni partyji, poznantva koja su okružila kuglu nekoliko puta i sve se slijeva u jedno.

 
U KS Takeover projekt koji već mjesecima orbitira domaćim scenama u skidanju šešira onima koji ih drže na životu, a u lipanjskom izdanju smještamo se na južni šiljak prekrasne zemlje na ivici Jadrana, Dubrovnik.

 
Dobrovački Lazareti tako pišu novu priču i spajaju nove kulturno povijesne niti 11. lipnja kada se mašine griju uz zvuke 4 domaća crewa u usponu prema vrhuncu.
 
S nama su tako kao upravitelji plesnog cirkusa M'tlaren, Sticky Fingers, Bitch Black i Funk You.  Crn, crnji, najcrnji… Crn kao što? Bitch Black, zamotan duboko u tamno i intenzivno, stiže u sastavu svojih temeljnih monomera koji ga čine onim koji jest i iz mraka na svjetlo reflektora izlaze Torres, Maroje i ČX.
 
Torres je otvorio kutiju jedne tajanstvene Pandore odlaskom na berlinski Love Parade davne davne 1995. Love Parade je završio, ali emocija je ostala i povratak na domaće tlo rezultira novonađenim entuzijazmom za sakupljanjem ploča, a u priču upadaju i prvi deckovi i svirke krajem 90-ih. Prelazak u novo tisućljeće dočekao ga je još gladnijeg iza pulta i rađa se BitchBlack projekt koji prerasta u vrhunsku booking agenciju, sve ostalo je kako ekipa kaže, prošlost, kocka je bačena i sve te fore.

 
 
Maroje je u stopala upisao desetljeće plesačkog staža, a kako svaka traka paralelno postaje dio njega stvara se i želja da ih se razlomi, rekonstruira i relocira zvučnim i da se svijetu predstavi vlastiti recept elektronike. Znatiželjan, vječni neumorni tragač za underground finesama, svjež i tehnički ispoliran, ovaj notorni introvert za putom je agresivni benevolentni vođa plesača. Uz gostovanja diljem Hrvatske kao najdražu bazu ipak drži rezidenciju u Lazaretima i svoju pripadnost BitchBlacku u koji upada 2014.

 
 
I konačno tu je i jedan Nikola, Nikola Milošević, ali tebi poznatiji kao samo kratki monogram ČX. Novija pridošlica domaćoj sceni, dere od 2014. a naći ćeš ga po vrtovima deepa, tech housea i techna. I gdje još? Tako je! 11. lipnja u Lazaretima.

 
 
Dođi, pleši, budi, voli, živi! Vidimo se na dubrovačkom Takeoveru!
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk