Skip to main content
  • 25.11.2017.

Butters – prednost Ambasadora je ta da okuplja sve aktere scene na jedno mjesto

Drugo izdanje Ambasadora podijelilo je 38 nagrada akterima elektroničke scene, a titulu za " Najbolja Nova Klupska Večer" osvojio je Less Is More, koji će večeras na Ambasador Winners Partyu predstavljati Butters.

Piše: 

Nekolicina entuzijasta koji dijele ljubav prema često potcjenjenim melodičnijim i mekšim notama glazbe stoji iza programa – Less Is More. Program koji je svoj dom pronašao u zadarskom Qbaru, ove godine imao je odlična gostovanja – Madezh, Silvio Hrabar, Tvrtko, a svakako treba spomenuti i Silicone Soul (UK). Njima samo dokaz da rade odličan posao, a ovom dobivenom nagradom sigruno su spremni još više zasukati i rukave i nastaviti u dobrom raspoloženju dalje. Večeras u Boogaloo klubu, na Ambasador Winners partyu, Less Is More predstavljat će Butters, koji nam je iznio svoje doživljaje:

1. Nagrada je u rukama, kako bi nam opisao svoj osjećaj kao dobitnika kojega je publika odabrala u toj kategoriji?

Što se same pobjede tiče, jako nam je drago jer smo stvarno uložili puno vremena i energije u samu organizaciju. Publika je ta koja je prepoznala naš rad i na kraju nas odlučila za pobjednika u toj kategoriji, a konkurencija je stvarno bila jaka. Sve nam to govori da smo na dobrom putu i svakako jedan jak vjetar u leđa za daljnje projekte.

2. U čemu vidiš snagu Ambasadora, koji je to ključni faktor po čemu raspoznaješ da doprinosi razvoju scene?

Po meni osobno, glavna prednost i značajka Ambasadora je ta da okuplja sve aktere scene na jedno mjesto, gdje se oni imaju mogućnost upoznati, družiti, razmjeniti iskustva i slično. To do unazad 2-3 godine zvučalo je kao nemoguće.

3. Bliži nam se Winners party, pa daj nam reci, što očekuješ od te večeri?

Očekujem jednu super atmosferu i puno dobre glazbe.


[FBevent]

Večerašnja subota tako je rezervirana za Ambasador Winners party, na kojem nastupa 9 prošlogodišnjih pobjednika kojemu se tako priključuju i ovogodišnji Ambasadori, a oni su Butters, Dalton Trance Teleport, Filip Motovunski, Petar Dundov, Seriously Twisted, Tom Bug i Andrea Ljekaj. Dva floora Boogalooa i osam sati plesa, za koje do ponoći plaćate 40 kunića, a poslije cijena ide gore, pa ulazite unutra za 60kn.

>Ambasador socijalno<
[FB]
[SC]
[IG]

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop