Skip to main content
  • Carl Cox
  • 29.07.2010.

Carl Cox na splitskoj Rivi – detalji autobusnog aranžmana

Autobusni aranžman Extra Toursa i Klubske Scene vodi Vas na neviđeni spektakl koji će se dogoditi 13. kolovoza u Splitu.

Piše: 

Naslovna foto

Carl Cox

Garantirana cijena ovog aranžmana za sve putnike iz Zagreba iznosi 400 kuna. Ponuda vrijedi do 12. kolovoza u 12h, kada zaključujemo listu putnika. U ponudu je uključena povratna autobusna karta Zagreb Split Zagreb i ulaznica za party s Carl Coxom na splitskoj Rivi.

Prijave i informacije na info@extra-tours.hr / 095 8750219 / 095 9031898.

Pod pokroviteljstvom Beck'spearance-a i Grada Splita, na obalnom pojasu grada poznatijem kao Riva, po prvi put zaživjeti će projekt "DISCOTEQUE RIVA"

Ovim projektom biti će obuhvaćena cjelokupna morska šetnica podno zidina Dioklecijanove palače (splitska riva) u dužini od 350 m i širini 50 m. Taj prostor će te večeri od 22 – 04 h postati najveća ljetna otvorena diskoteka na planetu. Projekt će se održavati svake godine na drugi petak u kolovozu. Prvi gost ovog top glazbenog događaja na Jadranu ove godine je najslavniji svjetski DJ, Carl Cox iz Londona.  

Cijena ulaznice od 100 kn u pretprodaji (od 5.7. -8.8.), je više nego popularna, ako uzmemo u obzir, da se  nastup Carl Coxa po klubovima kreće od 150 kn naviše, a vani i preko 300. Time  pogodujemo masovnom pohodu na ovaj događaj.

Pošto je 13.8. udarni termin ljeta, očekujemo i mnoge turiste, te brojne jedrenjake, jahte i druge brodove.

Očekuje se između 20.000 – 30.000 posjetitelja.
Zbog velikog interesa, organiziran je prijevoz iz svih krajeva Hrvatske.

Detaljni line-up očekujemo kroz nekoliko dana.

AUTOBUSNI ARANŽMANI ZA CARL COXA IZ ZAGREBA
po jedinstvenoj cijeni 400 kn. u cijenu je uključeno:

– povratna autobusna karta
– ulaznica za party na Rivi

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju