Skip to main content
  • Sensation White
  • 21.03.2012.

Detalji aranžmana za Sensation White u Beogradu

Klubska Scena Travel i Collegium organizirali su aranžmane za nezaboravnu pustolovinu u bijelom.

Naslovna foto

Sensation White

Sensation White već dvanaestu godinu puni plesni podij pobornicima zabave u bijelom, 12. svibnja ove godine ponovno se vraća u beogradsku Arenu kao najveći spektakl u regiji. Tema je duhovnost, osobnost i pronalaženje unutarnjeg mira koji se može naći na plesnom podiju; bez prošlosti, bez budućnosti, isključivo proslava sadašnjosti.

Svaki Sensation pa tako i ovaj ne bi bio jedinstven da domaćin Mr. White ne poznaje toliko dobro svoju publiku pa je kao rezident savršen odabir za početak večeri uz probrane i tražene house i tech house melodije.

{youtube}PLQzCtSNvrc{/youtube}

Jednako dobro za DJ pultom se snalaze i braća Sanchez iz Amsterdama, koji rijetko kad zajedno nastupaju, ali za Sensation čine iznimku. Daniel zastupa techno underground scenu dok Juan upravlja neobuzdanim houseom, kad se spoje nastaje nezaustavljiva energija.

Kako bi se i zaustavila kad će kormilo nakon njih preuzeti još jedan uigrani tim Sunnery James i Ryan Marciano svojim dubokim funky house zvukom i sposobnošću ispunjavanja glazbenih želja.

„Hey,Hey“ nije to sve, rekao bi Dennis Ferrer koji je svojim velikim hitovima već pokorio svijet, pa će prepoznatljivim melodijama idealno balansirati bjelinom i sjajem još jednog Sensationa.

Unutarnji mir teško je pronaći bez velikog Fedde Le Granda jer je već dugo traje obostrana ljubav između njega i Sensation partija, pa se njegova izdanja „Put Your Hands Up 4 Detroit“, „Let Me Think About It“, „The Creeps“, „Let Me Be Real“ smatraju vrhuncem ovog događaja.

{youtube}oRLTU5E2JVU{/youtube}

Sa samo 23- godine Hardwell je već zasjeo na tron trance zvuka i postao zvijezda nove generacije. Kad se pojavi na ovakvim događajima diže se velika buka. Budite spremni da će tako biti i ovoga puta.

Kako bi Innerspace iskustvo prošlo potpuno bez stresa pobrinut će se Klubska Scena Travel i Collegium putnička agencija koji su pripremili autobusne party aranžmane.

PARTY BUS

1. DAN – SUBOTA 12.5.12
Polazak iz Rijeke, Zagreba i Osijeka u kasnim jutarnjim satima. Vožnja prema Beogradu gdje ćemo stići u popodnevnim satima. Slijedi kraći odmor za ručak i šetnju, te odlazak prema Areni. Dolazak ispred Arene oko 20h

2. DAN – NEDJELJA 13.5.12
Pri završetku Sensationa, ulazak u buseve i kretanje oko 7h prema Hrvatskoj. Planirani dolazak u ranim popodnevnim satima

PARTY BUS  –  899,00 kn polazak Zagreb
PARTY BUS  –  999,00 kn polazak Rijeka
PARTY BUS  –  799,00 kn polazak Osijek

CIJENA UKLJUČUJE:
– Ulaznicu za  Sensation (na destinaciji) 63,90 €
– Organizaciju
– Pratitelja puta

Napomena: u slučaju odustanka od putovanja, cijena karte je nepovratna

MOGUĆA DOPLATA:
– paket zdrastvenog osiguranja u inozemstvu i rizik odo otkaza putovanja 40,00 kn

REZERVIRAJTE NEZABORAVNU PUSTOLOVINU U BIJELOM NA: travel@klubskascena.hr
INFORMACIJE i UPITI: +385 92 291 9966

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk