Skip to main content
  • 4.11.2015.

DJ Drogba – techno dribler iz Nove Gradiške

Glazbenik Silvio Rukavina koji djeluje pod pseudonimom DJ Drogba u elektroničke je vode uplovio još u tinejdžerskim godinama.

 
Slušanje, između ostalih, Jeffa Millsa, Adama Beyera, Petra Dundova, DJ Rusha, Glenna Wilsona i Carla Coxa pomoglo mu je formirati vlastiti glazbeni identitet i učvrstiti svoj glazbeni izričaj.

 
Početke svog djelovanja na sceni bilježi na lokalnoj razini, točnije 2009. u Novoj Gradiški, pokrenuvši projekt „NG Underground“ koji mu je omogućio nastupe uz Ivana Komlinovića, Herona, Carla Aniansa, Joyce Mercedes i druge. 2011. godine, Drogba se uključio u Fresh Air Party kolektiv, unutar kojeg još uvijek djeluje kao rezident DJ i organizator, a od 2014., u sklopu istog nastupa s techno programom techNOVAtion. FAP je u sklopu svojih evenata ugostio nekoliko stranih imena kao što su Forest People, Electrorites, Lag i Gabeen te brojne DJ-e iz regije, a može se pohvaliti i zanimljivim light tehnologijama.

 
DJ Drogba nastupit će 5. prosinca na techno flooru KS Takeover partyja u osječkom Epicu.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk