Skip to main content
  • 27.11.2016.

Domaći i svjetski festivali oduševljeni nagradom Ambasador

Domaći i strani festivali nisu skrivali zadovoljstvo nakon osvojenih Ambasadora pa je vijest o nagradama odjeknula daleko u svijetu.

Piše: 


Evo kako su SunceBeat, Sonus, Love International, Croatia Music Adventures, Future Sound of Zagreb, Graffiti na gradele, Moondance, Seasplash, Outlook i Forestland preko svojih društvenih mreža slavili titulu Ambasadora.

SunceBeat wins award for being the best House & Disco festival in Croatia.

Wow, well that was a really pleasant surprise this week. We were nominated for the Best House & Disco awards in klubskascena.hr amongst some heavyweight brands & we won!

We’d just like to say a huge thanks to everyone for your amazing support & coming from Croatia after 7 years of hard work and to be so appreciated by our Croatian friends means such a lot. Klubskascena itself has a huge following and is the longest running Dance Music Magazine in Croatia & even MTV amongst many others were represented at the awards.

All we would like to say is

THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU

It really does mean so much & can only bode well for next year.

How to learn Croatian part one: "Najbolji Techno Festival" means "Best Techno Festival".

Thanks to everyone voting for us at the Klubska Scena / Clubbing Croatia poll and for the nomination. Means a lot to us! We are really proud that all of you enjoy our festival and are looking forward to see you at Sonus Festival 2017.

LOVE INTERNATIONAL
We are incredibly proud to have won 'Best Boat Party' award in the Klubska Scena / Clubbing Croatia awards!

Listening to amazing music, dancing with friends, new and old, whilst sailing on the beautiful Adriatic sea is where we all first fell in love with Croatia – so it really is something very special for us, thank you ❤️. And our afterparty space Barbarellas Discotheque won 'Best Open Air Club'!!

Yeaaah!
Moondance has just won Ambasador award – The Best Croatian home made festival

See you nxt August at 5th anniversary
Moondance je upravo proglašen na najbolji festival u domaćoj produkciji
Vidimo se na ljeto na velikoj proslavi 5. godišnjice

[GNG proglašen za najbolji boutique festival u Hrvatskoj u 2016.]

Hvala vam dragi prijatelji, izvođači i posjetitelji festivala!
Klubska Scena / Clubbing Croatia proglasila je GNG najboljim boutique festivalom u 2016. godini, u kategoriji u kojoj su bila zaista respektabilna festivalska imena! Ovo je sjajno priznanje za naših pet godina djelovanja i ogromna motivacija da budemo još bolji, kreativniji i požrtvovniji – i potrudit ćemo se da #GNG17 bude najbolji do sada!

GNG kolektiv nastavlja sa pripremama za nadolazeće ljeto, a do tada ćemo se družiti na našim aktivnostima diljem zemlje 🙂
Hvala vam svima još jednom, jedna ljubav za sve! 🙂

We are proud to be one of the 47 Amabasadors of electronic music scene in the region!

Titula najboljeg novog festivala pripala je upravo nama!Zahvaljujemo svim posjetiteljima, suradnicima, prijateljima i onima koji će to tek postati. A posebno hvala portalu Klubska Scena / Clubbing Croatia na nominaciji i podršci. Dubrovnik je naša luka i vidimo se 2017. s još boljim programom. Peace, love, music

We Are The Champions !!!

Obaviještavam sve naše FSOZ fanove i prijatelje da smo sinoć dobili prestižnu nagradu Ambasador u kategoriji najboljih domaćih indoor festivala.

Hvala svima koji ste glasali za Future Sound Of Zagreb Festival! Takodjer hvala svim FSOZ DJima ( koji su takodjer pokupili dosta svojih nagrada), našoj najboljoj i najvjernijoj publici na svijetu i mojoj producentici i menagerici Ines Le Dissco. Ova nagrada je priznanje za sve nas i obaveza da budemo jos bolji, još veći i još glasniji. Naši FSOZ Dji Petar Dundov, BLACKSOUL, Lunar Dawn, Val Vashar, Toxic i Yakka takodjer su dobitnici nagrada u svojim kategorijama za što im posebno čestitam Jako sam sretan što sam dobio i meni svakako najdražu nagradu za životno djelo na koju sam posebno ponosan jer mi ju je dodijelila SCENA i ljudi sa Scene kojoj pripadam. Hvala još jednom od <3 svima="" br="">
Damir Cuculić

Pozitivan ritam je osvojio tri nagrade ”Ambasador” koje je Klubska Scena u utorak, 15. studenog, u zagrebačkom Kinu Forum (SC Stjepan Radić) dodjelila zaslužnim akterima na elektroničkoj sceni. Seasplash je proglašen najboljim indie i alternativnim festivalom, a Outlook je najbolji bass festival.

Pozitivan ritam je kroz svoje projekte tako nominiran u devet različitih kategorija: Ambasador godine (Arszenik/Sirup), najbolji edukativni program (EduSplash), plesna destinacija godine (Pula), najbolji mali klub (Sirup), najbolji festivalski boat party (Dimensions), etiketa godine (PDV), najbolji alternativni festival (Seasplash), najbolji bass festival (Outlook), najbolji techo festival (Dimensions).

Inicijativa je došla iz želje da se umjetnicima iz Hrvatske oda priznanje za ostvarenja na polju glazbenog stvaralaštva u posljednjih godinu dana, te također potaknuti mlade urbane ljude da upoznaju ovu kulturu i jednog dana budu njeni sudionici. Elektronička scena na području Hrvatske zaživjela je prije 25 godina i polako je dozrijevala kroz četvrt stoljeća. Pošto je pratimo već više od polovine ovoga puta, smatramo da je došlo vrijeme za nagraditi i vrednovati rad aktera scene koji na njoj djeluju i poklanjaju svoje dane glazbi.

Čestitke festivalima, ABOP-u, Klubskoj Sceni, te svim individualcima, kolektivima, organizatorima i promoterima koji održavaju elektroničku scenu i više nego živom.

FORESTLAND
Dio Forestland ekipe sa nagradom za najbolji EDM festival u Hrvatskoj!

Vaša podrška nam puno znači, kao i vaši glasovi. Za 2017 pripremamo 5. Forestland, da, već peti! Imamo neka iznenađenja, neke nove stvari.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2