Skip to main content
  • 2.12.2018.

HRT, Jutarnji, Slobodna Dalmacija, Večernji o Ambasadoru

Prošlo je točno deset dana od treće dodjele nagrada Ambasador koja osim što dodijeljuje priznanja, radi na prepoznatljivosti scene među medijima i institucijama.

Piše: 

Tako su brojni regionalni, nacionalni i županijski mediji izvještavali nakon uručenja priznanja u 25 kategorija. Svakako jedan do svjetlijih trenutaka definitivno je reportaža od 70 sekundi izravno sa Ambasadora uz izjave koju je emitirao HRT u emisiji "Vijesti iz kulture" 22. studenoga oko 23h. Prilog možete vidjeti ovdje.

Sibenik.in nakon dodjele 22.11. oduševljeno piše jer su u Šibenik stigle brojne nagrade: "Šibenska elektronska plesna scena među najjačim u Hrvatskoj: Ekipa iz RatCat-a vraća se kući s pregršt 'Ambasadora'"

Jutarnji u tiskanom i digitalnom izdanju 23.11. izlazi sa naslovom "Yakka, najbolji hrvatski DJ – 'Domaću scenu sam pokorio, sada želim svirati vani'"

Tulumarka potom piše: Dodijeljene su nagrade Ambasador: Sonus je najbolji festival, a tko je DJ godine, najbolji klub ili klupska večer?

Šibenski portal Slobodne Dalmacije prenosili su i 23.11. vijest o nagrađenim projektima i izvođačima – Među najjačima u Hrvatskoj Ekipa sa šibenske plesne scene vratila se kući s punim prtljažnikom "Ambasadora", dok Šibenskiportal kaže slijedeće: Šibenska elektronička scena pobrala najviše nagrada na ovogodišnjoj dodjeli Ambasadora

Večernji u tiskanom izdanju 24.11. piše o laureatima nagrade, dok digitalno donosi puno širi tekst i intervju sa osnivačem projekta pod naslovom: "Dodjeljene nagrade Ambasador: "Lobiji koče napredak", kaže osnivač"

SlobodnaDalmacija.hr u subotu, 24.11.
piše: "Bravo za solinskog DJ Peru Fullhousea: njegov Moondance Festival ovjenčan je dvjema važnim nagradama, evo zbog čega je slavio i splitski DJ"

Riječki Novi List također 24.11. donosi priču o projektu "Dodijeljene nagrade Ambasador: Riječka Crkva – najbolji klub u Hrvatskoj"

Tportal.hr 26.11. izvještava "Treću godinu zaredom Sonus proglašen najboljim hrvatskim festivalom", a istog dana i Jutarnji.hr donosi priču o Sonusu.

O Ambasadoru su izvještavali regionalni mediji Klix.ba o pobjedi After Affaira kao regionalnog DJ-a; N1, Telegraf.rs i Kurir.rs o tituli Lovefesta za regionalni festival godine; te su izvještaji bili na radijskim stanicama Ultra FM Split, HR2, Radio 101, Yammat FM.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk