Skip to main content
  • 9.12.2015.

Inovativni Šibenčanin uživo za pultom Takeovera u Primoštenu

Drugi party na kojem ćemo predstaviti lokalnu scenu kroz turneju KS Takeover je onaj u primoštenskoj Aurori 31.12.

Piše: 


U suradnji s Nox Festivalom KS preuzima Live floor Aurore i vodi Vas u Novu 2016.g., te uz glavnog gosta Homeboya za pultom postavlja i Fikcio Mongera. U pozadini projekta krije se glazbenik Mirko Rak, sa svojim novim projektom i live electro performansom, a nastupa kao one man live electro set.  

Dugogodišnji glazbenik (bass, bubnjevi, perkusije, synths) i producent Mirko Rak jedan je od najinovativnijih šibenskih glazbenika koji se sa svojim prethodnim projektom, bendom The FogSellers, u kratkom periodu pozicionirao u sam vrh live izvođača elektroničkog glazbenog žanra. Nakon eksperimentiranja s elektronikom u FogSellersima, Mirko Rak se ipak odlučio na radikalniji pristup elektronici, te započeo projekt Fikcio Monger koji se bazira na live izvedbi. Svaki set je drugačiji baš zbog toga što se sve izvodi live, a njegov album prvijenac je već u nastanku.

Ulaznice za ovaj party su 80 kn a kupiti ih možete ovdje. Fikcio Monger i Homeboy gosti su KLFM radia ove subote, a više doznajte ovdje.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2