Skip to main content
  • 13.12.2015.

Iz hramova talijanskog techna u Auroru stiže..

Projekt Audiomatiques zaživio je 2010. godine kao glazbena suradnja Marca Contea i Rafa Pisania, ali od 2014. godine no zadržan je na elektroničkoj sceni zahvaljujući požrtvovnosti i entuzijazmu DJa i producenta Marca Contea.

Piše: 


Marco je rođen ranih ’80 u Rimu, a strast prema glazbi još od mladosti povukla ga je duboko u svijet clubbinga. Danas surađuje s poznatijim labelima širokog spektra techno i underground glazbe kao što su Analytictrail i MKT njegovog mentora Markantonia, Loose-a, Baunsa, Octopusa, Respekta, Busha, Amazinga, itd. Marcov entuzijazam i kreativna priroda osigurali su mu da postane službeni član prestižne booking agencije Beatside te da dijeli svoju umjetnost kroz ekskluzivne partije od strane International Talenta među hramovima talijanske techno glazbe kao što su Old River Park i Metropolis Club.
{youtube}27SLyB5Q3Pk{/youtube}

Njegovi DJ setovi u klubovima diljem Europe priuštili su ljubiteljima clubbinga unikatne trenutke prilikom čega je postajao sve više i više popularan i postavio stabilno ime Audiomatiques, značajno među techno talentima iz Napulja. Audiomatiques nastupa na Nox Flooru 31.12. u Aurori, a pridružit će mu se još Nicehell, Andrologic i Zorro.
 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2