Skip to main content
  • 31.10.2016.

Jezgra predavanje o produkciji uz video link sa svjetskim zvijezdama na VERN-u!


Kako srčika glazbene Jezgre u edukativnom epicentru epske nadolazeće proslave velike 15-ice tvoje Klubske pulsira sve jače, tako i unutarnje uzbuđenosti zadobivaju momentum. 

 
Stoga se osjećamo počašćeni pozvati vas na malo neuralne gimnastike, kreativnog pilatesa i edukativnih egzibicija koje jesu predavanje Darka Juranovića D'Knocka i Zvonimira Duspera Dusa, Vama poznatijih kao 2/3 producentskog team-a PlayOne (nominirani u kategoriji najboljeg elektroničkog benda i kategoriji za najbolji remix/rework.)


 
Naš elektroničko eklektično poduzetni predavač preuzeti će katedru na studiju VERN-a ( Iblerov Trg 10 (Importanne Galleria 2. kat)), 17. studenoga u (jednako tako) 17 sati. Pod nazivom "Glazbena produkcija, suradnja sa svjetskim top izvođačima i utjecaj medija na glazbenu industriju" i moderatorskom palicom Ninne Lare Vidaković, kao gosti predavači pojavljuju se gospodin Juranović, gospodin Zvonimir Dusper Dus, a sjajan bonus toga da si živ u 21. stoljeću je i gostovanje svjetskih zvijezda putem video linka.

Na predavanju će sudjelovati i Silvija Londero (Media Servis, VERN') te, Aleksandra Milinković (Enter Zagreb)

 
Predavanje će preći poprilično opsežan sadržaj i ponajviše zanimati sve one zainteresirane za produkciju zvuka. Pokušati će dati jedan objektivni i koherentni presjek poslovanja izbjegavajući prikazivanje samo osobne hrvatske točke gledišta uključenjem globalnih umjetnika u dijalog. Kako je prenošenje informacija postao instantno tako je jedino logično shvatiti čitav svijet kao svoje potencijalno tržište i igralište.

Strani gosti i suradnici D'Knocka i Dusa prenijeti će kako produkcija funkcionira vani i koji bi bio najbolji način za krenuti graditi karijeru u ovoj domeni. Posebice zanimljiv dio predavanja biti će i rezimiranje utjecaja koji je radio, kao ujedinjujući medij, imao na razvoj jedne blisko povezane zajednice umjetnika. Medij je način na koji tvoj kreativni rad dolazi do onih za koje je stvoren, stoga svatko tko ima inklinacije stvoriti si ime u svijetu produkcije može ovo predavanje iskoristiti kao slaganje figura na šahovskoj ploči napretka i realnog shvaćanja onoga što može očekivati.

 
Kako smo ograničeni kapacitetima i simultano šokirani interesom u glazbu zaljubljenih, molili bismo da se unaprijed prijavite želite li prisustvovati i pošaljete nam ime, prezime i broj mobilnog telefona na jezgra@klubskascena.hr, s naslovnom naznakom "Prijava: VERN". Sami event možeš pronaći na Facebooku, a za sve ostalo što će se događati u jezgričnosti Jezgre navrati na detaljan program ovdje. Što više znaš više možeš! Talent bez znanja je jalov, a povezuje ih upornost i znatiželja, pa s Jezgrom utaži svoju! Vidimo se na VERN-u.
 
 
Program podržavaju: Burn Hrvatska, Jamnica Sensation, MTV Hrvatska, Kulturpunkt.hr, Partypolis i UESmag
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk