Skip to main content
  • 21.05.2016.

Klox te tjera da zaboraviš na vrijeme na splitskom flooru!

Rasplesane splitske ulice bujaju u novom pozdravu proljeću. I kako se pale strasti, ljubavi, želje i nade uz mirise cvata i soli u zraku, paralelno se pale i zvučnici O'Hare koji će 3. lipnja zaoriti zvucima novog KS Takovera. 

 
Naklon jubilarnoj petnaestici i lokalnim scenama se nastavlja u gradu osnivača tvoje Klubske uz klince koji su proigrali djetinjstvo na istim ulicama, a sada drže primat na pultevima.
 
Nakon što saberemo znanje i iskustvo vrijedne ekipe na potpuno free Takeover Knowledgeu, oko ponoći O'Hara postaje baza za 12 parova ruku. Tako se u b2b manifestaciji, leđa o leđa i uho o uho na Vicu oslanja i Klox.
 
 
Zaljubljen u glasno i sintetičko od puno manjeg broja na cipelama odrastao je simultano sa scenom koja je bujala iza vrata klubova.
 
Staž na podiju rezultirao je desetljećem na sceni i izbrušenom glazbenom estetikom kao i mnogobrojnim predsjedanjima noći u Splitu i na Hvaru prisustvom na podijima Diskoteke Riva Split, Hula Hula Beach bara i Pinka Champagnea, gdje ćeš ga moći loviti i ove godine. Sve se ovo 2014. pretočilo u projekt koji je s istomišljenicima i partnerima u zločinu zaplovio duboko pod jedrima Deepholica

 
Da pitaš baš Kloxa samoga i nikog drugog dobio bi ovaj odgovor: "Glazba, kao i druge vrste umjetnosti, ima svoj poseban način na koji usrećuje ljude. Taj osjećaj kojeg meni pruža želim prenijeti na ljude u svojim setovima."
 
Zapetljan u deep house i nudisco, ovaj finalist prvoga ikada održanog burn Residencyja u Hrvatskoj već pucketa prste za splitski floor. Stegni žnjire i pucni ih i ti. Biti će luda vožnja. Satovi nam ne mogu ništa, na podiju si nedodirljiv!

 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2