Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
alt

Klubska Scena Takeover turneja kreće iz Osijeka

Četvrtak, 22 Listopad 2015

Možda bolje da obavijestimo vatrogasce jer na sceninoj torti će se uskoro razbuktati 15 svjećica.

 
Vožnja digitalnim i realnim podijima Lijepe Naše, regije i svijeta kliže prema svojoj prirodnoj jubilarki, a kako su one sve samo ne obične jedino je logično proslaviti kako valja. 


U osiječki Epic ovoga se puta 5. prosinca za prvu etapu Takeovera na Techno i Tech-house floorove smještaju: 
 
TECH-HOUSE
Yakka (N. Gradiška)
Hudi & Lukaku (Vinkovci)
Articledisco (Osijek)
Tom Spock (Vukovar)
 
TECHNO:
Ervin Mandari (Đakovo)
Drogba (Nova Gradiška)
Milex (Đakovo)
Indy Slide (Osijek)

alt
 
Tako da će kraj 2015. i 2016. biti u znaku preuzimanja. No nismo nimalo totalitarno nastrojeni već naše preuzimanje je ono meko protkano altruističnim crtama kojem se predaješ dobrovoljno. Klubska Scena Takeover tako će se razasipati domaćim destinacijama s ciljem promocija lokalnih scena u gradovima tvoje zemlje i njihovih vrijednih kreativnih ruku.

alt
 
Kako bi plesao s nama tvoj doprinos je simboličnih 30. Bez ikakvih pretenzija zarade sav prihod ide na pokrivanje troškova produkcije zajedničkih noći i čekanja zora i poslužit će kao pogonsko gorivo iza honorara, putnih troškova i "hospitalityja" izvođača, najma prostora, velike gromade redara na ulazu, promo materijale, osoblje kluba i naravno neminovnu krišku kolača koju si država uzima za to što se ti zabavljaš.
 
Apsolutno smo presretni da je mali projekt entuzijastične ekipe prerastao u 15-godišnje druženje, u igre, čitanje, interakciju i gušte. Hvala vam što ste bili s nama kroz ovo desetljeće i pol! Planiramo još 105 pa opet, a do tada vidimo se u Osijeku. Biti će epski!