Baner

Kruna za 15 godina Klubske Scene - gostovanje Ricarda Villalobosa

Ponedjeljak, 24 Listopad 2016

Vožnja koju smo na sceni počeli davne 2001.g. bit će obilježena epskim gostovanjem zvijezde elektroničke glazbe Ricarda Villalobosa.


Baš kako dolikuje 15 godina slavimo na poseban način: od umjetničke izložbe, edukativnih sadržaja Jezgra, dodjele nagrada Ambasador, kao šlag na kraju dolazi Ricardo Villalobos s kojim ćemo zaključiti veliku proslavu. Party se održava u zagrebačkom The Bestu, u petak, 18.11. gdje će se za pultom pridružiti i Sergej Snooze, te Ian F. Ulaznice su već krenule u prodaju na Entrio.hr.

Ranograbilice su 100 kn, dok će regularna pretprodaja biti 150, a na dan 200 kn.Za ovakvo gostovanje moramo zahvaliti ekipi Sonusa i projekta "welovesound" u kojem smo prepoznali odličnog partnera. Ricardo je jedan od onih ljudi čiji dani i noći su u potpunosti posvećeni glazbi, ne posjeduje email, nisu mu dragi intervjui i suzdržan je prema digitalnim mrežama i generalno www - u, kojeg je nazvao pošasti.Posebno poštovanje Čileanac odgojen u Njemačkoj gaji prema vinilkama skidajući kapu filozofiji, trudu i radu koji stoji iza toga da se ploča eventualno nađe na polici, kako bi je ti zatim mogao spremiti u svoju kolekciju. Odrastao je uz utjecaje afro-američke glazbe, salse, opere i rocka u koji kasnije upadaju elektroničke njuške poput Tangerine Dreams i Kraftwerka i slijedi obrazovanje za perkusionista. Prvi puta je stupio za pult 1988, a prva produkcija ispada 4 godine kasnije s labela Overdrive, no njemačkoj publici istodobno postaje poznat iz sasvim drugih razloga - organizacije ilegalnih raveova u praznim zgradama i ispod mostova, dok je 1995. označila prvi put na Ibizu i sve ostalo je povijest.

Kruna za 15 godina Klubske Scene - gostovanje Ricarda Villalobosa